son dönemlerde Türk futbolunun...
MEBİT

Cenk Tosun'dan Fenerbahçe'ye Ret

son dönemlerde Türk futbolunun yetiştirdiği en başarılı forvet oyuncularından olan Cenk Tosun, Beşiktaş'ta gösterdiği üstün performansın ardından İngiltere'nin yolunu tutmuştu.

Abone Ol

2021-02-24 08:23:00 | Son Güncelleme : 2024-02-27 21:37:24

Cenk Tosun'dan Fenerbahçe'ye Ret

Transfer olsun Everton' da takıma kısa sürede adapte olan yıldız futbolcunun yakasını sakatlıklar bırakmadı. Uzun süre formasından uzak kalmasının etkisi formunun düşmesiyle gösteren Tosun, bir sonraki sezon bir başka Premier Lig ekibi CrystalPalace' a kiralandı. Bu süreçte Türkiye A milli takım formasıyla gollerine devam eden genç futbolcu, ara transfer döneminde kendisine birçok teklif gelmesine rağmen tekrar yuvasına dönerek siyah beyazlı formayı sırtına geçirdi.Dinamobet

Cenk Tosun İçin Fenerbahçe Adına Emre Bölezoğlu Temasa Gect

Uzun yıllardır lig ve kupada şampiyonluğa hasret kalan ve kadrosunu ara transfer döneminde bir forvetle güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'nin Cenk Tosun için nabız yokladığı öğrenildi. Geçtiğimiz yıl başarılı oyuncusu Vedat Muriç'i Napoli takıma sattıktan sonra aldığı oyuncuların düşük performansı nedeniyle Cenk Tosun ile sportif direktör Emre Bölezoğlu üzerinden temasa geçen Fenerbahçe, istediği cevabı alamayınca rotayı başka forvet oyuncularına çevirdi. Ayrıca önceki dönem sportif direktörü Fransız Comolli'nin de Cenk Tosun için girişimlerde bulunduğu ve olumlu bir sonuç alamadığı öğrenildi.

Cenk Tosun Beşiktaş'ı Bekledi

Ara transfer döneminde Beşiktaş'ın kadrosuna dahil olan en güçlü isim olan Cenk Tosun, takımına transferinde 22,5 milyon Euro gibi önemli bir para kazandırmıştı. Liralık dönüşünde de maaşın da indirime gittiği açıklanan yıldız futbolcu, uzun süre siyah beyazlı ekipten gelecek teklifi bekledi. Kendi adını duyurmasını sağlayan eski takımına karşı adeta vefa borcunu ödemek deneyim liforvet, bu süreçte Fenerbahçe de dahil birçok önemli kulübün teklifini reddetti. Premier Lig'e gittikten sonra her fırsatta Türkiye'de Beşiktaş' tan başka takımdan oynamak istemediğini belirten Cenk Tosun, bu sayede sözünü tutmuş oldu.

Cenk Tosun Avrupa Şampiyonasına Kadar Form Tutmak Istiyor

Beşiktaş' tan ayrıldığı zamanlarda dönemin en iyi forvetleri arasında gösterilen Cem Tosun, aradığını gittiği takımlarda bir türlü bulamamıştı. Avrupa şampiyonasının yaklaşmasıyla birlikte daha fazla form şansı bulacağı bir eline gitmek isteyen Tosun, tercihini Beşiktaş' tan yana kullandı. Burada yakalayacağı form grafiğiyle Türkiye' bin en büyük forvet adayı olmak isteyen Cenk Tosun, takımıyla çıktığı ilk müsabakada direk olarak skor katkısı elde etti.

Cenk Tosun Hızlı Başladı 

Beşiktaş formasından bir süre uzak kalmasına rağmen geldihihunfen bu yana yabancilikcekmeyen Cenk Tosun, ilk haftasında rakip ağlara iki gol birden bıraktı. Süper ligin 25. haftasında Gençlerbirliği maçında oyuna sonradan dahil olan Tosun, güzel futbolunu 2 golle süsleyerek kendisine olan güveni boşa çıkarmadı. Form durumuyla taraftarları da mutlu ede yıldız futbolcunu performansı attığı gollerin devam edeceğini gösteriyor. Aldığı galibiyetle puanını 51'e yükselten Cenk Tosun, rakibini ise alt sıralara mahkum etti. dinamobet-giris/

 

 

 


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER