Süper Lig’de önce Galatasaray'...
MEBİT

Erol Bulut Tüm Sorumluluğu Üstüne Aldı

Süper Lig’de önce Galatasaray'a yenilen, ardından da kupada Başakşehir'e elenen Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut tüm sorumluluğu üstüne aldı.

Abone Ol

2021-02-18 08:35:00 | Son Güncelleme : 2024-01-16 18:53:14

  Erol Bulut Tüm Sorumluluğu Üstüne Aldı

Fatih Karagümrük,ü 2-1 lik skor ile yenen Fenerbahçe avaraj ile lider konumda yer alıyor. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan teknik adam, kupa maçının yorgunluğunu ikici yarıda hissettiklerini belirtti. Orta saha futbolcularının ikici yarıda oyundan düştüğünü belirten Erol Bulut, ilk yarıda işi bitirmiş olmalıydık dedi.

Her türlü eleştiriye de açık olduğunu dile getiren Erol Bulut, "Seviyeli olduğu sürece herkes beni eleştirebilir" kelimelerini kullandı. Başarılı ve karakterli bir futbolcu kadrosuna sahip olduğunu belirten teknik adam, tüm sorumluluk bana ait diyerek futbolcularını savundu. 1xbet tv

Şampiyon Biz Olacağız 

1xbet üyelik Fatih Karagümrük maçı sonrası konuşan Erol Bulut, çok rahat kazanacağımız bir karşılaşmayı zora soktuk dedi. 2. yarıda yorulduklarını dile getiren teknik adam, kupa maçında fazla efor sarf ettiklerini ve bunun sonucunda karşılaşmanın 2. yarısında tam anlamıyla  oyundan düştüklerini belirtti. Mesut Özil ve Ozan Tufan'ın  bir hayli yorulduğunu ve bunun sebebi olarak Fatih Karagümrük'ün ataklarını sıklaştırdığını  ve gölü bulduğunu dile getirdi. Yinede futbolcularının gösterdiği performanstan memnun olan teknik adam Erol Bulut sezon sonunda mutlu sona ulaşacaklarını söyledi. Avaraj ile ligde zirvede  olan Fenerbahçe, rakipleri Galatarasay ve Beşiktaş ile aynı puana sahip konumda yer alıyor. 

Formun Üstü

Formun Altı

 


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER