DEM Parti heyetinin terör örgü...
MEBİT

DEM Parti heyetinin Selahattin Demirtaş'ı ziyaret tarihi belli oldu

DEM Parti heyetinin terör örgütü Abdullah Öcalan ile yaptığı görüşmesinin ardından başlayan görüşme trafiği tamamlandı.

Abone Ol

2025-01-08 17:17:15 | Son Güncelleme : 2025-01-23 07:05:08

DEM Parti heyetinin Selahattin Demirtaş'ı ziyaret tarihi belli oldu

DEM Parti heyetinin İmralı Cezaevi'nde terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan’ı ziyaretinin ardından siyasi partilerle başlayan görüşme trafiğinde ilk aşama tamamlandı. 

DEM Parti heyeti, Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutuklu olan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'la görüşmek için Adalet Bakanlığı’na başvuruda bulundu.

Siyasi parti liderleri ve yetkilileriyle bir araya gelen Pervin Buldan, Sırrı Süreyya Önder ve Ahmet Türk'ten oluşan DEM Partili heyet, 12 Ocak Pazar günü de Kandıra Cezaevi'nde tutulan Figen Yüksekdağ'a ziyarette bulunacak.

Heyetin daha sonra da yeniden İmralı Adası'na gidip cezaevinde bulunan Öcalan'la görüşmesi bekleniyor. 

  • Etiketler : DEM PARTİ
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER