Saadet Partisi İpekyolu Beledi...
MEBİT

Asena Türkoğlu Ateş esnaf ve vatandaş ziyaretine devam ediyor

Saadet Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Asena Türkoğlu Ateş maraş caddesin’de bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Abone Ol

2019-03-04 13:44:00 | Son Güncelleme : 2024-03-25 02:42:52

Asena Türkoğlu Ateş esnaf ve vatandaş ziyaretine devam ediyor

Esnafın vatandaşların sorunlarını ve dertlerini de dinleyen Türkoğlu Ateş İpekyolu'nun Türkiye'nin en büyük ilçelerinden biri olduğunu fakat 161 metropol ilçe arasında kalkınmışlıkta 146. sırada yer aldığını belirtti. Van'ın en zenginin de en yoksulunun da İpekyolu’nda yaşadığını, İpekyolu demek Van demektir diyen Türkoğlu Ateş ziyaretlerinde vatandaşların işsizlikten esnafın kiraların yüksekliğinden şikayetçi olduğunu ifade etti.


İpekyolu’nun gece nüfusunu 300 bin gündüz nüfusunun da 500 bin olduğunu belirten Türkoğlu Ateş İpekyolu’nda özellikle imar ve trafik probleminin de ciddi olduğunu bu sorunlar içinde Bostaniçi Eski Van şehri ve Erçek gibi bölgelerin cazip hale getirileceğini ve bu bölgelere kadar olan alanlarda uygulanacak doğru imarla trafiğin rahatlayacağı kiraların makul olacağım istihdama yönelik projelerin hayata geçirilmesiyle kalkınan ve işsizliğin azaldığı bir İpekyolu ’nu hep birlikte yöneteceklerini belirtti.


Halkın ilgisinden memnun olan Türkoğlu Ateş vatandaşların çaresiz olmadığını ve çarenin Saadet Partisini oy vermek olduğunu belirtti.


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER