Göz bölgesi bilineceği üzere y...
MEBİT

Göz Altı Işık Dolgusu Hakkında Her Şey

Göz bölgesi bilineceği üzere yüzün en fazla dikkatleri çekecek olan bölgelerinden bir tanesidir. Bundan dolayı da göz çevresinde meydana gelebilecek olan kırışıklıklar, morluklar ve torbalanmalar yüzün çok daha yorgun ve yaşlı bir görünüme ulaşmasına neden olabilmektedir.

Abone Ol

2020-12-13 14:44:00 | Son Güncelleme : 2024-04-16 22:18:22

Göz Altı Işık Dolgusu Hakkında Her Şey

Göz bölgesi bilineceği üzere yüzün en fazla dikkatleri çekecek olan bölgelerinden bir tanesidir. Bundan dolayı da göz çevresinde meydana gelebilecek olan kırışıklıklar, morluklar ve torbalanmalar yüzün çok daha yorgun ve yaşlı bir görünüme ulaşmasına neden olabilmektedir. Öyle ki kimi insanların göz çevrelerinde yer almakta olan bu durum yalnızca estetik problemleri beraberinde getirmeyecektir. Aynı zamanda da kişilerin özgüvenlerinin eksilmesine de neden olabilecektir. Düşünülenin aksine göz çevresinde ortaysa çıkacak olan böylesi durumlar belirli bir cinsiyete özel ortaya çıkmamaktadır. Özellikle de göz çevresinde ortaya çıkmakta olan renk koyulaşma sorunu erken yaşlarda da kendini gösterebilmektedir.

 Göz altı bölgesi ve göz çevresi oldukça özel bir cilt yapısına sahip olmaktadır. Gerek derisi gerekse cilt altı destek dokusu olarak da bilinen yağ dokusu bu bölge içerisinde oldukça ince olmaktadır. Ayrıca bu bölgede yer alan derideki kolajen elastin lifleri de çok daha gevşek ve ince olmaktadır. Bundan dolayı da yaşlanma ile birlikte ciltte ortaya çıkmakta olan ilk sorunlar göz çevresi ile göz altında oluşmaya başlayacaktır. Göz altı ışık dolgusu Ankara işlemleri ise bu bölgede ortaya çıkmakta olan torbalanma, kırışıklık ve morluk gibi sorunların giderilmesi adına sıklıkla tercih edilen yöntemlerden biri olarak bilinmektedir. Gerçekleştirilecek olan ışık dolgusu işlemi içeriği sayesinde göz etrafına gelecek olan ışığın yansıtılmasının yanı sıra cilt aydınlatılması ve canlandırma işlemi için de sıklıkla tercih edilmektedir. 

Göz altı Işık Dolgusunda Neler Bulunmaktadır?

 İnsanların büyük bir kısmı göz altı ışık dolgusu Ankara işlemi ile alakalı öncelikli olarak işlem için nelerin kullanıldığı ile alakalı araştırmalar yapıyorlar. Böylelikle göz altları için hangi tarzda ürünlerin kullanılmakta olduğu konusunda çok daha net bilgileri elde etmiş oluyorlar. Göz altı ışık dolgusu için sekiz tane amino asidin yanı sıra hiyaluronik asit, mineral, vitamin, üç tane anti oksidan ile uygulama esnasında ağrı hissinin ortaya çıkmaması adına lokal anestezik madde kullanılmaktadır. Var olan bu maddeler ile beraber hücresel seviyede yapılanma sağlandığı için de göz çevresinde canlanma ve aydınlanma ortaya çıkartılmaktadır.

 

Göz Altı Işık Dolgusu Kimlere Uygulanabilmektedir?

Son dönemlerin gözde işlemlerinden bir tanesi olan göz altı ışık dolgusu Ankara işlemi genel itibari ile göz altı bölgesinde kırışıklık, çukurluk ve torbalanma meydana gelmiş olan her erişkin kişide rahatlıkla uygulanabilmektedir. Yapılacak olan bu ışık dolgusu ile beraber morlukların rengi açılırken aynı zamanda çukurluklar doldurulmakta, kırışıklıklar açılmakta ve torba görünümünün de azaltılması sağlanmaktadır. Her ne kadar dolgu malzemelerinin içerisinde anestezik krem olsa da işlem esnasında herhangi bir sorunun ortaya çıkmaması adına uygulamanın yapılacağı alana da anestezik krem sürülmektedir.

 Bunun sonrasında ise ucu küt olan bir kanül aracılığı ile göz altı bölgesine dolgu malzemesi enjekte edilmektedir. Tek bir nokta üzerinden giriş işlemi yapılmaktadır. İşlem esnasında göz çevresinde bulunan bölge dolgu malzemesi ile doldurulmaktadır. Bununla beraber göz altı ışık dolgusu ince iğneler aracılığı ile uygulanabilmektedir. Fakat bu işlem sonrasında çok daha fazla şişlik ve morarma sorunu ortaya çıkabilmektedir.

 Göz altı bölgesinin her zaman güzel ve canlı bir görünüme ulaşmasını isteyen ve bunun için dolgu işleminden yararlanmak adına araştırmalarını yapan insanlar, www.drbuketyildirim.com adresini ziyaret ettikleri zaman bu konuda akıllarında yer edebilecek olan soruların cevabını alacaklardır. Ve alacakları cevaplar ile beraber de kısa sürede tedaviye başlamış olacaklardır.


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER