Yıllar içinde fiziksel görüntü...
MEBİT

Karın Germe Ameliyatı İstanbul ile Düz Bir Karın

Yıllar içinde fiziksel görüntümüz değişir, bu hem yaşın ilerlemesine bağlı hem de yaşadığımız değişimlere bağlı olabilir.

Abone Ol

2020-02-14 09:25:00 | Son Güncelleme : 2024-02-28 02:20:13

 Karın Germe Ameliyatı İstanbul ile Düz Bir Karın

Bu değişimler hamilelik olabilir, hızlı kilo alıp verme olabilir ya da sporsuz yaşamın etkileri olabilir. Her ne sebepten olursa olsun bu değişimler vücutta deformeye sebep olur, bölgesel olarak değişse de genellikle karın bölgesinde sarkma, bolluk, çatlak gibi etkiler ortaya çıkabilir. Bu durumda ilk çözüm olarak diyet ve spora başvurulur, ancak yerleşen yağ dokusu ve deforme bazen bu çözüm yollarıyla neticeye ulaşmaz. Hem vakit gerektiren hem de uzun uğraş isteyen bu yolla sarkan karın görüntüsünden kurtulmak kolay olmaz. Sizde karın bölgenizde böyle bir değişiklik yaşıyorsanız, sarkan karnınızı karın germe ameliyatı ile kısa zamanda düz bir görüntüye kavuşturabilirsiniz. Karın germe ameliyatı İstanbulda olduğu gibi tüm Türkiye de hem kadınlar hem de erkekler tarafından tercih edilen estetik operasyonların başında gelmektedir.

 

Karın Germe Ameliyatı Nedir?

 

Karın germe ameliyatı hem kadınlara hem de erkeklere uygulanabilen cerrahi bir işlemdir. Sarkan bir karnın cerrahi müdahale ile toparlanmasını sağlayan aynı zamanda çatlakların da yok olmasını sağlayan bir operasyondur. Kadınlar için özellikle hamilelik süreciyle başlayan karın bölgesinde meydana gelen sarkmaların toparlanması için uygulanırken erkekler için fazla kilo alıp verme sonucunda meydana gelen sarkmaları toparlamak için uygulanmaktadır. 

Karın Germe Ameliyatı Sonrası Hamile Kalınır Mı?

 Karın germe ameliyatı sonrasında hamile kalmak mümkündür, aslında karın germe hamileliği etkileyen bir operasyon değildir. Süreci etkileyen bir işlemdir, çünkü karın germe sonrasında karın alt bölgesinde bir kesik ve buna bağlı dikişler olur, bu dikişlerin toparlanması yaklaşık bir yıl sürebilir, bu durum da hamilelik önerilmez, iyileşme sürecinden sonra gebelik önerilir. Vücudum toparlanması beklendiği için sadece 1 yıl beklemek önerilir, bunun haricinde hamileliği etkileyen bir durum söz konusu değildir. Ayrıca bu bekleme süresi hamilelik sonrası karın germe ameliyatı içinde geçerlidir, yine doğum sonrasında vücut kendini 1 yılda toparladığı için bu süre sonunda karın germe ameliyatı yapılabilir.

 

Mini Karın Germe Nedir?

Mini karın germe dediğimiz operasyon, göbek deliğinin alt kısmını hedef alan ameliyattır. Orta derece yağlanma olan alt karın bölgesinde sarkmalara karşı önerilen mini karın germe ameliyatı, tam karın ameliyatına göre daha küçük çaplıdır. Tam karın germe göbek deliğini de kapsayan sarkma, çatlak ve yoğun yağlanmaya yapılan müdahaledir. Bu iki cerrahi işlem için doktor karar vermektedir, çünkü yağlanmanın derecesi ve toparlanmasının nasıl sağlanacağını uzman hekimler belirlemektedir. Mini karın germe de iyileşme daha hızlıdır ve 2-3 gün dinlenme sonrasında iyileşme gözlenmektedir.

Hem kadın hem de erkekler düz bir karın için karın germe ameliyatı İstanbul da hekiminizin de onayıyla cerrahi işlemle güzel bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Detaylı bilgi ve fiyat alabilmeniz için www.karingermeistanbul.com sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

 


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER