Vanlı iş insanı Sevgi Başıbüyü...
MEBİT

Sevginin Melekleri Vanlı Minik Öğrencileri Sevindirdi

Vanlı iş insanı Sevgi Başıbüyük 14 yıldır olduğu gibi  bu senede çocukların üşümemesi için harekete geçti.

Abone Ol

2021-10-29 02:06:49 | Son Güncelleme : 2024-04-17 07:21:53

Sevginin Melekleri Vanlı Minik Öğrencileri Sevindirdi

Türkiye’nin birçok ilinde ‘Sevginin Melekleri’ adlı yardım kampanyası başlatan iş kadını Sevgi Başıbüyük, çocukların kış mevsiminde üşümemesi için çalışmalarına devam ediyor.

İstanbul’da yardım kampanyalarını sürdüren Sevgi Başıbüyük, Merve Eskitaşçıoğullu ve dostlarının beklentisiz katkılarıyla Türkiye’nin münferit il, ilçe ve köylerinde bulunan 600 öğrencimizin bot ve mont ihtiyaçlarını kar yağmadan karşılamanın mutluluğunu yaşadı. Sevginin Melekleri Sırasıyla Van, Diyarbakır, Ağrı-Taşlıcay, Muş-Malazgirt, Hakkari-Çukurca’ya ve Siirt’te yaptıkları yardım sonrası dün de minik öğrencilere hediyelerini geldikleri Van'ın-Özalp ilçesinde dağıttılar. Van'ın Özalp İlçesi’nde yüzlerce öğrencinin içini ısıtacak yardımlarda bulunan Sevginin Melekleri ekibinin ilk durağı Savatlı İlk öğretim okulu oldu. Savatlı İlköğretim Okulu öğrencileri ziyaret eden grup üyeleri, burada 120 öğrenciye bot ve mont dağıtımında bulundu.

Ardından Seydibey Mahallesi ve Akçay mezrasında bulunan okulları ziyaret ederek, öğrencilere hediyelerini ulaştırdılar. Zaman zaman duygusal anların yaşandığı yardım kampanyası ile ilgili açıklamada bulunan Sevginin Melekleri projesinin kurucusu olan Sevgi Başıbüyük, “İstanbul’dan temin ettiğimiz hediyeleri çocuklarımız ile buluşturduk. Destek olan bütün sevginin melekleri dostlarına teşekkür ediyorum" dedi. İstanbul'daki Van ve bölge iş insanlarının gönderdiği yardımları il ve ilçe milli eğitim müdürlüğü himayesinde Diyarbakır, Ağrı, Hakkari, Muş, Siirt  ve Van'da maddi durumu kötü olan çocuklara ulaştırdık. Başta Vanlı iş insanları olmak üzere tüm bölge iş insanlarını bölgeye sahip çıkmaya devem ediyoruz. Bu çocuklar hepimizin, yüzlerinde bir tebessüm oluyorsak ne mutlu bize bu vesileyle herkesi tebessümümüze ortak olmaya davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"BİR TEŞEKKÜR DE YARDIMSEVERLERE"
Sevgi Başıbüyük, açıklamasının devamında "Özellikle yıllardır kesintisiz yardım gönderen, Dr. Mustafa Karataş, Zafer Yıldırım, Kadir Yüzbaşıoğlu, Mehmet Avcı ile Merve Eskitaşcıoğlu, Volkan Yazıcı, Faruk Aslandağ, Umut Taciroğlu, Pınar Aydinç, Kazım Büyükgüclü ve adını yazamadığım binlerce dostumuza yürek dolusu teşekkürler." Dedi.

KAYNAK: Van Ekspres
 

  • Etiketler : SEVGİ BAŞIBÜYÜK SEVGİNİN MELEKLERİ VAN VAN HABER ÖZALP YARDIM
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER