İntihara sürüklenen ve yaralan...
MEBİT

İntihara sürüklenen kadın için tutuklama kararı çıktı

İntihara sürüklenen ve yaralandıktan sonra tedavi altına alınan N.Ö. hakkında yürütülen soruşturma kapsamında “Kasten insan öldürmeye teşebbüsten” tutuklama kararı verildi.

Abone Ol

2021-08-10 23:16:41 | Son Güncelleme : 2024-04-13 20:57:23

İntihara sürüklenen kadın için tutuklama kararı çıktı

Van’ın Özalp ilçesine bağlı Tepedam (asteco) Mahallesi’nde 31 Temmuz tarihinde N.Ö. adlı kadın 3 çocuğuyla birlikte intihara sürüklendi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince bir hastaneye götürülen ve tedavi altına alınan N.Ö. belinde kırık olduğu ve kendi ihtiyaçlarını karşılayamadığı belirtilirken, çocuklardan birinin tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildiği, diğer iki çocuğunun da sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

HASTANEDEKİ TEDAVİSİ SÜRÜYOR 
Olayla ilgili Özalp Cumhuriyet Başsavcılığında yürütülen soruşturma kapsamında, “Kasten insan öldürmeye teşebbüsten’ ifadesi alınan N.Ö. hakkında tutuklanma talebiyle cezaevine gönderilmesine karar verildi. Ancak sağlık durumu iyi olmadığı için N.Ö.  hastanedeki tedavisi sürüyor. Tutuklama kararına karşı N.Ö.’nün avukatlarının, itiraz dilekçelerini bugün Özalp Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunacakları belirtildi.

KAYNAK: VAN EKSPRES

  • Etiketler : ÖZALP VAN VAN HABER İNTİHAR
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER