Van’ın İpekyolu Belediyesi, ka...
MEBİT

İpekyolu’nda bahar temizliği

Van’ın İpekyolu Belediyesi, kar yağışlarıyla birlikte yoğun geçen kış mevsiminin ardından cadde ve sokaklarda bahar temizliğine başladı.

Abone Ol

2023-03-02 23:38:10 | Son Güncelleme : 2024-04-18 17:07:28

İpekyolu’nda bahar temizliği

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, kar yağışlarının bitmesi ile birlikte mahallerdeki cadde ve sokaklarda oluşan çamur, tozlanma, kirlenmelerden kaynaklı temizlik çalışmalarına hız verdi. Çalışmalarda yol kenarında görüntü kirliliği oluşturulan toz ve çamurlar Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından temizleniyor. Yollar ve kaldırımlar ise tazyikli su ile yıkanıyor.

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler veren İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, “Kış mevsiminin bitmesiyle birlikte ana caddelerimizde oluşan çamur, tozlanma, kirlenmelerden dolayı cadde ve sokaklarımızda yıkama çalışmalarına başladık. Aynı zamanda ilçe merkezi ve mahallelerde de mıntıka temizliği çalışmaları devam ediyor. Halk sağlığını tehlikeye atabilecek olumsuzlukları önlemek amacıyla bu çalışmalarımız ilçe merkezi başta olmak üzere tüm mahallelerimizde devam edecek” dedi.

  • Etiketler : İPEKYOLU İPEKYOLU BELEDİYESİ TEMİZLİK BAHAR
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER