Memleket Partisi Van’da ilk ko...
MEBİT

Memleket Partisi Van’da ilk kongresini gerçekleştirdi

Memleket Partisi Van’da ilk kongresini İpekyolu’nda gerçekleştirdi. Tek liste halinde gidilen kongrede Yusuf Sevimli Memleket Partisi İpekyolu İlçe Başkanı seçildi.

Abone Ol

2021-07-17 23:53:14 | Son Güncelleme : 2024-04-17 15:39:31

Memleket Partisi Van’da ilk kongresini gerçekleştirdi

İl Başkanlığında düzenlenen kongrede konuşan Memleket Partisi Van İl Başkanı Haluk Terzioğlu, partisinin birinci İpekyolu Olağan Kongresine şahitlik yapmaktan onur ve mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Bu tarihi kongremizin ülkemize, memleketimize, geleceğimize ve partimize hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

 Konuşmasında partisinin Genel Başkanı Muharrem İnce’nin gönderdiği mesajı okuyan Terzioğlu, “Partimiz kısa süre içerisinde memleketimizin her köşesinde hızlıca örgütlenerek, büyük bir başarıya imza attı. Bu örgütlenme hızı Türkiye’miz için bir rekor, yüreklerdeki sevginin ve cesaretin göstergesidir.  Bu başarı, parti üyelerimize ve sizlere aittir. İktidar başarısız muhalefetten, muhalefet ülkemizi uçuruma sürükleyen iktidardan memnun olabilir; ama bu memleketin evlatları olarak onların hiç birinden memnun değiliz. Biz itaat etmiyor, itiraz ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Gittikleri her mahallede, köyde, ilçede ve ilde büyük sevgi, ilgi ve destekle karşılandıklarının altını çizen Terzioğlu, “Umutlu gözlerle bizlere bakan insanlarımız için, Türkiye’miz için, yarınlarımız için daha yapacağımız çok şey var. Aklımızla, yüreğimizle her gün bir önceki günden daha da çok çalışarak geleceğimizi geri alacağız. Bu duygu ve düşüncelerle 1. İpekyolu Olağan Kongremizin önce memleketimize, sonra da partimize hayırlı olmasını diler, görevlerine seçilecek olan tüm üyeleri şimdiden tebrik ediyor, başarılar diliyorum” diye konuştu.

Tek liste halinde gidilen kongrede başkan seçilen Yusuf Sevimli ise yaptığı konuşmasında, bu yola çıkarken öncelikle hedeflerinin memleket için güzel ve kalıcı işler yapmak olduğunu vurgulayarak, “Bu memleketin evlatları olarak, elimizi taşın altına koymak ve şehrimizi yaşadığımız bu eşsiz coğrafyayı gelecek nesillere daha yaşanabilir bir hale getirebilmek ve bunun içinde ciddi projeler hazırlamak zorundayız. Projelerimizi hayata geçirebilmek, yerel yönetimlerde söz sahibi olabilmek ve büyükşehir başta olmak üzere ilçe belediye başkanlıklarını almak için çalışmalıyız. İl ve ilçe teşkilatlarımız bu bilinçle çalışacak ve inşallah hedefimize ulaşacağız. İnanmak başarmanın yarısıdır. Biz başaracağız, çünkü inanıyoruz” dedi. (ŞEHRİVAN GAZETESİ)

  • Etiketler : MEMLEKET PARTİSİ HALUK TERZİOĞLU MUHARREM İNCE SİYASET
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER