Gürpınar Belediyesi hizmet ve...
MEBİT

Gürpınar Belediyesi, satın aldığı yeni araçlarla gücünü pekiştirdi

Gürpınar Belediyesi hizmet ve yatırımların kalitesini artırmak için belediye araç ve makine parkına satın aldığı 3 araçla gücüne güç kattı.

Abone Ol

2022-04-12 00:59:31 | Son Güncelleme : 2024-04-11 22:06:13

Gürpınar Belediyesi, satın aldığı yeni araçlarla gücünü pekiştirdi

Gürpınar Belediyesi hizmet ve yatırımların kalitesini artırmak için belediye araç ve makine parkına satın aldığı 3 araçla gücüne güç kattı. Geçtiğimiz yıl satın alınan 11 araca ek olarak bu yıl da yeni 3 adet araç satın alınarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Gürpınar Belediyesi tarafından hizmete alınan 1 ekskavatör, 1 çöp kamyonu, 1 silaj makinasının tanıtım programı Gürpınar Kaymakamı Fatih Kayabaşı, Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, İlçe Emniyet Amiri Ömer Uslu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Samet Ali Kılıçoğlu, AK Parti Gürpınar İlçe Başkanı Taha Güngör, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri katıldı.

Gürpınar’ı daha da ileriye taşımak için yeni kaynaklar oluşturduklarını, bu kaynakları da yatırıma çevirdiklerini belirten Başkan Hayrullah Tanış, “Son olarak satın aldığımız 3 araç ile birlikte, göreve geldiğimiz günden bugüne toplam da 14 adet aracı ilçemize kazandırmış olduk.” dedi.

İlçenin ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerini üretmeye devam ettiğini kaydeden Başkan Tanış, “Gürpınar ilçemiz 4 bin 132 kilometrekare ile Türkiye'nin en büyük ilçesi. Bu nedenle burada hizmet etmek o kadar kolay değil. Bizlerde bu ilçeye layıkıyla hizmet edebilmek için geçtiğimiz yıl 11 aracı ilçemize kazandırdık. Bugünde 1 ekskavatör, 1 çöp kamyonu, 1 silaj makinasını ilçemize kazandırıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana 14 aracımızı ilçemize kazandırmış olduk. Araçların ilçemize kazandırılmasında öncelikle hükümetimize teşekkür ediyoruz. Hibe olarak ilçemize gönderilen 2 buçuk milyon lira değerinde olan Ekskavatör için Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin’e ve 1 buçuk milyon lira değerindeki çöp temizleme kamyonu içinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a teşekkür ediyor, yeni aracımızın ilçemize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” Şeklinde Konuştu.

  • Etiketler : GÜRPINAR BELEDİYESİ GÜRPINAR ARAÇ
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER