Organize suç örgütü lideri Sed...
MEBİT

Sedat Peker'den yeni video (10.Bölüm)

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Youtube kanalında 10. videoyu yayınladı.

Abone Ol

2021-06-20 22:49:22 | Son Güncelleme : 2024-03-01 16:09:47

Sedat Peker'den yeni video (10.Bölüm)

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker,  Youtube kanalında 10. videoyu yayınladı. Hakkındaki suçlamalara yanıt veren Peker'in "ZAFERİN BÜYÜKLÜĞÜ MÜCADELENİN ZORLUĞUYLA ÖLÇÜLÜRMÜŞ" başlığıyla paylaştı.

Peker videosuna "Bazı arkadaşlarımız benim öldüğüm ya da cezaevinde olduğum yönünde şeyler söylemişler. Bu paylaşımları da başkalarının benim adına yaptığını söylemişler; bu vesileyle bu kısa videoyu çekme zorunluğu hissettim" diyerek başladı.

Peker videoyu kendisi hakkında çıkan "yakalandı, paylaşımları başkaları yapıyor" iddiaları üzerine oluşan karışıklığı gidermek için çektiğini aktardı. Peker, video paylaşmama nedeninin bulunduğu ülkedeki yetkililerin önerisiyle olduğunu ifade etti. Videoda Peker, yeni videoların da geleceğini de duyurdu.

Peker, yeni videosunda dekor olarak Paulo Coelho'nun Işığın Savaşçısının El Kitabı'nı kullandı. Peker'in masasında yine tripoda takılı bir dürbün yer aldı.

Bulunduğu ülke yetkilileri ile 15 gün içerisinde yeni bir değerlendirme yapacaklarını söyleyen Peker, video yayınlamanın mümkün olmaması durumunda başka bir ülkeye geçeceğini söyledi.

KAYNAK: CUMHURİYET

  • Etiketler : SEDAT PEKER VİDEO GÜNCEL
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER