Bir düşünce kuruluşu olarak so...
MEBİT

OAPGD, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’a ziyaret

Bir düşünce kuruluşu olarak sosyal, kültürel, siyasi ve sektörel çalışmalara imza atan Ortak Akıl Politika Geliştirme Derneği Başkanı Enis Tütüncü ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ı ziyaret etti.

Abone Ol

2021-10-20 13:48:57 | Son Güncelleme : 2024-04-08 07:21:39

OAPGD, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’a ziyaret

Ortak Akıl Politika Geliştirme Derneği (OAPGD), parlamentoda temsilcisi bulunan siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, sendikalar, meslek kuruluşlarıyla bir araya gelerek, bugüne kadar yaptıkları çalışmaları ve bundan sonra yapacakları etkinlik ve çalışmalar hakkında bilgi verip, bu yapılarla görüş alış-verişinde bulunuyor. Dernek bu kez Yönetim Kurulu Başkanı Enis Tütüncü, Genel Sayman Arslan Kaya, Genel Sekreter Dr. Hakan Akbulut, Genel Sekreter Yardımcısı Ergün Aydoğan ve Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Erzurumluoğlu’ndan oluşan heyetle Demokrat Parti Genel Başkanı  Gültekin Uysal’ı ziyaret etti. 


Başkan ve Yönetim Heyeti, Genel Başkan Uysal’a derneğin amacı ve çalışmaları hakkında bilgi sundu. Görüşmeye Demokrat Parti’den ise, Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muhammed Kelleci, Ekonomik İşler Başkanı Bülent Şahinalp Basın Propaganda İşleri Başkanı Doç. Dr. Mehmet Özdemir, Seçim İşleri Başkanı Ahmet Uyanık ile Dış İlişkiler Başkanı Dr. Rıfat Melih Aktaş ve Genel Başkan Danışmanı Gürcan Şevki Şeker katıldı. 


Görüşmede, Ortak Akıl Politika Geliştirme Derneği Başkanı Enis Tütüncü hazırlanan dosyayı Gültekin Uysal’a sundu. Görüşmede dernek yetkililerince yapılan sunumu dikkatle dinleyen Genel Başkan Uysal ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek partilerinin düşünce kuruluşlarıyla ve sivil toplum kuruluşlarıyla ilişkilere büyük önem verdiğini ifade etti. Uysal,  ayrıca Ortak Akıl Politika Geliştirme Derneği ile işbirliği yapmaktan da memnuniyet duyacaklarını da dile getirdi. 


Daha önce Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret eden Ortak Akıl Politika Geliştirme Derneği heyeti, bu hafta içinde ziyaretlerine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile devam edecek.

  • Etiketler : VAN HABER
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER