Van’daki Ziraat Odaları, bu se...
MEBİT

Fuarda stant açan Ziraat Odaları çiftçileri bilgilendiriyor

Van’daki Ziraat Odaları, bu sene 11’incisi düzenlenen Doğu Anadolu Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı’nda stant açtı. Stant görevlileri, fuara gelen çiftçilere çeşitli konularda bilgilendirmede bulunuyor. Oda yetkilileri, çiftçileri standı ziyaret etmeye davet etti.

Abone Ol

2021-04-10 09:51:21 | Son Güncelleme : 2024-02-27 07:46:58

Fuarda stant açan Ziraat Odaları çiftçileri bilgilendiriyor

11. Doğu Anadolu Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı, Ajans Asya Fuarcılık organizasyonuyla, 7 Nisan günü Van Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Fuar ve Kongre Merkezi’nde açıldı.
Fuar 11 Nisan tarihine kadar açık olacak.

 

ZİRAAT ODALARI STANT AÇTI

Fuarda, çeşitli illerden yöresel ürünleriyle gelen firmaların yanı sıra, Van merkez ilçelerinde ve diğer ilçelerde faaliyet yürüten Ziraat Odaları da stant açtı.
Aynı stantta bir araya gelen Ziraat Odaları, çiftçilerin bilgilendirilmesi amacıyla tarım ve hayvancılık konusunda broşür ve çeşitli bilgilendirici materyal bulunduruyor. 
Stantta ayrıca görevli mühendis danışmanlar tarafından, çiftçilere merak ettikleri konularda bilgiler veriliyor.

 

ÇİFTÇİLERE STANDI ZİYARET ÇAĞRISI

Ziraat Odaları yetkilileri, fuara gelen çiftçilere, standı ziyaret etme çağrısında bulundu.
Başkale Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Aşkan, “Ziraat Odalarımızın standı çiftçimizin kendi evidir. Çiftçilerimiz kendi evlerine gelsinler bir soluklansınlar, çayımızı, kahvemizi içsinler. Çiftçilerimizi standımızda ağırlamak bizim için onurdur, tüm çiftçilerimize çağrımızdır önce kendi eviniz olan Ziraat Odalarımızın standına uğrasınlar” dedi.

 

AMAÇ ÇİFÇİLERİN YANINDA OLMAK

Stantta bulunan diğer oda yetkilileri de amaçlarının fuarı ziyaret edecek çiftçinin yanında yer almak ve yardımcı olmak olduğunu söyledi. 
Oda yetkilileri, çiftçinin yararlanabilecekleri bazı materyalleri de stantta bulundurduklarını ve ziyarete gelen çiftçilere dağıttıklarını ifade etti.

 

Prestij Özel Haber: Adil HARMANCI

  • Etiketler : VAN HABER
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER