Van’ın Erciş ilçesinde müdürle...
MEBİT

Erciş'te müdürler kurulu toplantısı

Van’ın Erciş ilçesinde müdürler kurulu toplantısı yapıldı.

Abone Ol

2022-09-09 23:08:22 | Son Güncelleme : 2024-04-12 08:22:32

Erciş'te müdürler kurulu toplantısı

Erciş Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kaymakamlık konferans salonunda müdürler kurulu toplantısı düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantıda şube müdürleri kendi alanlarıyla alakalı konular hakkında konuşmalar yapıp okul müdürlerini bilgilendirdiler.

Şube müdürlerinden sonra konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Alhan, öğrencilerin başarı değerlendirmeleri hakkında bilgilendirme yaptı.

Cimer, Açık kapı, Hızır Van kurumlarından gelen sorulara dönüş yapılması ve yazılarının yazılmasını önemli olfuğunu ifade eden Alhab, "Pazartesi günü öğrenciler geldiğinde kitaplarını masada görmelerini ve bütün okullardan bunu bekliyoruz. Ayrıca kardeş okul uygulamasını bu yılda yapacağız. Geçen yıl kardeş yapamadığımızı bu yıl yapalım. İşkur'dan girişler bugün yapıldı. En ücra köydeki okullara 1 elaman veriyoruz. Ben son olarak 2022-2023 yılı eğitim öğretim yılının ilçemize çocuklarımıza ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Sizin gibi çalışma arkadaşlarımla her şeyi aşacağıma inanıyorum. Desteklerinizi her zaman bekliyorum hepinizi saygıyla selamlıyorum" dedi.

  • Etiketler : ERCİŞ Van Haber TOPLANTI
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER