Van'ın Erciş ilçesinde mahalle...
MEBİT

Erciş'te aşı için camilerden anons yapıldı

Van'ın Erciş ilçesinde mahalle ve mezralarda Covit-19 aşısı yaptırmayan 55 yaş üstü vatandaşlar için camilerden anons yapıldı.

Abone Ol

2021-05-20 23:33:06 | Son Güncelleme : 2024-04-02 19:23:23

Erciş'te aşı için camilerden anons yapıldı

Erciş Kaymakamlığı'nın talimatıyla İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri, mahalle ve mezrlarda Covit-19 aşısı yaptırmayan 55 yaş üstü vatandaşlar için çalışma başlattı. Bu kişiler için camilerden anons yapıldı. Anonsun ardından aşılarını yaptırmayanlar yerleşik yerlerinin meydanlarında toplandı. Bu kişiler, İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne ait araçlarla Şehit Rıdvan Çevik Devlet Hastanesi'ne getirilerek aşıları yapıldı, ardından da yeniden evlerine bırakıldı.

Aşı olanlar, kendileri için yapılan bu çalışmayla ilgili Kaymakam Nuri Mehmetbeyoğlu'na teşekkür etti.İlçe Sağlık Müdürü Dr. Bayram Mercimek, "Toplumun büyük bölümünün aşı yapması gerekiyor ki salgın sona ersin ve eski güzel günlerimize dönelim. Biz de Erciş'te aşılama oranını artırmak için böyle bir çalışma yaptık. Erciş kaymakamlığımız, belediyemiz, il sağlık müdürlüğümüzle birlikte çalıştı. Kaymakamlığımızın bize tahsis ettiği araçlarla kırsal bölgedeki vatandaşlarımızı evlerinden aldık. Aşılarını yaptırdıktan sonra da yine evlerine bıraktık" dedi. (DHA)

  • Etiketler : ERCİŞ ERCİŞ BELEDİYESİ VAN VAN HABER VAN HABERLERİ koronavirüs korona virüs KORONAVİRÜS VAKA SAYISI
  • Bu Haberle İlişkili Foto Galeriler
  • Bu Haberle İlişkili Video Galeriler
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER