Ev almak en karlı yatırım araç...
MEBİT

Artık Kiracı Olmaya Son!

Ev almak en karlı yatırım araçlarından biri haline dönüşmüştür. Özellikle son yıllarda gayrimenkulpiyasasında artan hareketlenme ile ev daha kıymetli bir yatırım aracı olmuştur.

Abone Ol

2021-02-23 08:47:00 | Son Güncelleme : 2024-04-04 09:52:46

Artık Kiracı Olmaya Son!

Üstelik ev sahibi olmak, kirada oturmanın getirdiği sorunlardan kurtulmaya yardımcı olduğu için ekstra bir avantaj sağlamaktadır. Sizde kira derdinden kurtularak kendi evinize sahip olmak istiyorsanız Kolayevim faizsiz ev alma seçeneklerinden yararlanabilirsiniz.

 Ev Almak İçin Alternatif Çözümler ve Sağladığı Kolaylıklar

Ev almak, kirada oturan birçok kişinin en büyük hayallerinden biridir. Sürekli taşınma derdi olmadan, kendi evinin rahatını yaşamak isteyen kişiler ev sahibi olmanın yollarını aramaktadırlar. Ev sahibi olmak deyince akla ilk gelen banka kredisi seçeneği pek tavsiye edilen bir seçenek olarak görülmemektedir.

 Yüksek faiz oranları ve 10 yıldan fazla ödeme planları nedeniyle birçok kişinin çekindiği bir yöntemdir. Ancak ev sahibi olmak için gerekli olan tek yöntem konut kredisi değildir. Orta ya da düşük gelirli biriyseniz ve kendinize yeni bir ev almak istiyorsanız Kolayevim taksitle ev alma fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Sizi ve bütçenizi düşünerek hazırlanmış bir sistem olan faizsiz taksitle ev alma sistemi ile kirada oturmaya son diyebilirsiniz.

 

Kolayevim Taksitle Ev Alma Seçeneklerinden Nasıl Yararlanılır?

Ev almak isteyen kira sakinleri, en uygun fırsatları değerlendirmek adına Kolayevim’den yararlanabilir. Taksitle ev alma seçeneklerinin yanı sıra sunduğu imkanlar ve size özel ödeme planları ile de kolay bir süreç vaat etmektedir. Peşinat ödeme derdi olmadan ev sahibi olmak isteyen herkes Kolayevim peşinatsız ev alma fırsatlarını değerlendirebilir.

 Kolayevim Peşinatsız Ev Alma Seçenekleri Nelerdir?

Peşinatsız ev almak birçok kişinin hayalini kurduğu bir sistemdir. Faizsiz ev sistemlerinden yararlanmak isteyen kişiler, belirli bir birikimi olmadığı için peşinat ödeyemeyerek, uygun ev fırsatlarını kaçırmaktadır. Ancak Kolayevim sağladığı fırsatlar ile peşinat ödemeden de ev sahibi olabilirsiniz. İster peşinat ödeyin isterseniz de ödemeyin, ev için yapmanız gereken tek şey kendi bütçenize göre bir plan belirleyerek tasarruf gruplarından birine katılmak olacaktır. Ekstra bir şart ya da belge istemeyen Kolayevim, kolay ev almanın adresidir.

Kaynak:


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER