Günümüzde fabrikaların ve ofis...
MEBİT

İstanbul'da çelik dolap üretimi yapan fabrikalar

Günümüzde fabrikaların ve ofislerin artmasıyla birlikte en önemli ofis ihtiyaçları olan dolap ve masalar yoğun bir kullanıma sahiptir. Personellerin fazla olduğu fabrikalarda , işçilerin giyinmesi ve güvenli bir şekilde çalışabilmesi için çelik dolaplara ihtiyaç duyulmaktadır.

Abone Ol

2020-12-18 12:55:00 | Son Güncelleme : 2024-03-16 08:08:07

İstanbul'da çelik dolap üretimi yapan fabrikalar

İstanbul'da çelik dolap üretimi yapan fabrikalar Günümüzde fabrikaların ve ofislerin artmasıyla birlikte en önemli ofis ihtiyaçları olan dolap ve masalar yoğun bir kullanıma sahiptir. Personellerin fazla olduğu fabrikalarda , işçilerin giyinmesi ve güvenli bir şekilde çalışabilmesi için çelik dolaplara ihtiyaç duyulmaktadır.

Fabrikalar , spor salonları , üniversiteler , şantiyeler , hastaneler , askeri kurumlar gibi tüm alanlarda yoğun olarak kullanılır. Bunun nedeni ise dayanıklı olmasından kaynaklıdır. Ahşap olan rakiplerine kıyasla son derece uzun ömürlüdür. Ergonomik ve modern tasarımıyla evlerde dahi kullanmaya uygundur.

Standart ve ekonomik ölçülere sahip metal soyunma dolabı modelleri isteğe bağlı olarak özel imalat gibi seçeneklere de sahiptir. Renk olarak açık gri yoğun olarak tercih edilmektedir. İsteğe bağlı olarak kırmızı , mavi , yeşil , siyah gibi bir çok farklı renkte çelik dolap üretimi de mevcuttur.

Cazip kullanım ve ekonomik tercih için genellikle 6'lı ve 4'lü gibi çift katlı soyunma dolapları tercih edilmektedir. Bu ürünler fazla yer kaplamaz ve bir den çok personelin giyinmesi için olanak sağlar. Kapılarında kilit sistemi mevcuttur. İşçi değerli eşyalarını ve giysilerini soyunma dolabı içinde kilitleyerek işine odaklanabilir.

Çelik soyunma dolabı imalatı yapan firmaları incelediğimizde 1973 yılından beri üretim yapan Engin Metal Çelik Eşya firmasını inceleyeceğiz. Engin Metal öncelikle İstanbul Tuzla,Pendik,Maltepe,Kartal,Ümraniye, Gebze olmak üzere tüm Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası ilçelerinde hizmet vermekle birlikte tüm Türkiye'ye sevkiyat imkanına sahip.

Engin Metal Dolap firmasını diğer imalatçı firmalardan ayıran en önemli özellikler ise 1973 senesinden beri kesintisiz olarak çelik dolap imalatı yapmaları , en dayanıklı çelik dkp sac ve yüksek kaliteli puntalama , 1.sınıf kilit ve elektro statik toz boyama ünitesine sahip olmasıdır. Ayrıca işçilik kalitesi olarak da Türkiye'nin önde gelen firmalarından biridir.

Ürünlerine verdiği garanti süresi de göz önüne alındığında firmanız için en ideal çözüm olduğu görünmektedir. Firma yalnızca çelik dolap ve soyunma dolabı imalatı olmamakla birlikte dosya dolabı , takım arabası , klasör dolabı , malzeme dolabı ve çalışma tezgahı biri endüstriyel ofis ekipmanlarının üretimi de firma bünyesinde yapılmaktadır.


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER