Elart olarak; 2001 yılında yol...
MEBİT

Ailenizin Çeyiz Paketçisi Elart.com

Elart olarak; 2001 yılında yola çıktığımız bu çeyiz sektöründe, ailenizin çeyiz paketçisi olmayı başarmış bulunmaktayız. Sektörün öncü firması olarak, çeyiz paketleri ile yola çıksak da, artık günlük ev tekstili ürünlerinde de farklı kategorilerde sizlere hizmet veriyoruz.

Abone Ol

2020-09-04 17:07:00 | Son Güncelleme : 2024-03-30 14:27:11

Ailenizin Çeyiz Paketçisi Elart.com

  Elart olarak; 2001 yılında yola çıktığımız bu çeyiz sektöründe, ailenizin çeyiz paketçisi olmayı başarmış bulunmaktayız. Sektörün öncü firması olarak, çeyiz paketleri ile yola çıksak da, artık günlük ev tekstili ürünlerinde de farklı kategorilerde sizlere hizmet veriyoruz.

Mağazalarımızda ve sitemizde yer alan tüm ürünlerimiz, %100 yerli üretimdir. Kendi tesislerimizde ürettiğimiz bu ürünler, ISO-9001 Kalite Yönetim Sistemi standartlarına uygun olacak şekilde üretilmekte ve gerekli tüm testlerden geçirilmektedir. Tüm ürünlerimiz, sizin sağlığınıza zarar vermeyecek ve cilt tahrişlerine sebep olmayacak malzemelerle üretilmektedir. Elart olarak ürettiğimiz tüm ürünlerimizde, 57 tel dokuma sıklığında kumaşlar ve %100 pamuk kullanılmaktadır.

Geniş Ürün Yelpazemiz

Elart çeyiz paketleri ve diğer günlük ev tekstili ürünlerimizi; her kesime hitap eden, farklı ürün çeşitleri ve renk seçenekleri ile sizlere sunuyoruz. Nevresim takımları, yatak örtüleri, pike ve yatak setleri, nişan setleri, cibinlik, bornoz seti, klozet takımı, yemek seti ve salon takımlarımız; sizlere sunduğumuz ürünlerimizin arasında yer almaktadır. Her ürün kategorisinde yer alan farklı model ve renk seçeneklerimize elart.com sitemizden ulaşabilirsiniz.

Çeyiz paketleri kategorisinde yer alan setlerimizde de farklı ürünler ve renk seçenekleri mevcuttur. Her paketin içeriğinde farklı ürünler yer almaktadır. İhtiyacınıza uygun olan paketi seçerken, içeriklerinde yer alan ürünlerin özelliklerine ve kullanma talimatlarına da dikkatle bakmanızı tavsiye ediyoruz.

Elart.com sitemizde yer alan çeyiz paketleri ve diğer tekstil ürünlerimiz için, üretim tesislerimizde akmazlık testleri yapılmıştır. Ürünlerimizi kullanma talimatına uygun şekilde kullandığınız takdirde; renk akması ya da herhangi bir problem söz konusu olmadan, uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz.

 

Elart ile Alışveriş Kolaylıkları

Firmamıza ait ürünleri, dilerseniz mağazamızdan dilerseniz de elart.com sitemiz üzerinden satın alabilirsiniz. Sitemiz üzerinden alışveriş yapmayı tercih ederseniz, aklınıza takılan konularda bize iletişim numaramızdan ulaşabilirsiniz.

Ödeme konusunda sizlere farklı seçenekler sunarak ödeme kolaylığı da sağlıyoruz. Kredi kartı ile tek çekim ya da taksitli ödeme, havale-EFT yöntemiyle ödeme, kapıda nakit ya da kartla ödeme seçeneklerinden size en uygun olanı tercih edebilirsiniz. Üstelik 50 TL ve üzeri tutarda olan alışverişleriniz için, ücretsiz kargo imkanını da sizlere sunuyoruz.

Elart.com sitemiz üzerinden alışveriş yaptığınız takdirde, aklınız ürünlerinizde kalmasın diye siparişinizin durumunu takip etme lüksüne de sahipsiniz. Sistemimize verdiğiniz telefon numarasına ve e-posta adresine; sms ve mail yoluyla bilgileriniz iletilecektir. Siz de bu bilgiler ile kargonuzun durumunu takip edebilirsiniz.

Elart ürünlerimizden ihtiyacınız olanları satın almak için, elart.com sitemizi düzenli aralıklarla takip etmenizi tavsiye ediyoruz. Zira sitemizi takip ederseniz, güncel fiyat değişikliklerinden ve yaptığımız güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olabilirsiniz.

Misyonumuz ve Vizyonumuz

Elart ailesi olarak, bu sektörde büyümenin neler gerektirdiğini çok iyi biliyoruz. Bu sektörde atılmayan adımları atmak, üretilmeyenleri üretmek; her zaman başarıyı getiren bir harekettir. Dolayısıyla biz de hiç olmayanları sizlere getirerek, bu sektörde yapılmayanları yaparak bir fark oluşturuyoruz.

Misyonumuz yani bu sektörde hizmet vermeye başlarken ilk amacımız; müşterilerimizin memnuniyetini ve saygınlığını kazanarak, alanında öncü ve kurumsal bir yapı haline gelmekti. Sizlerin sayesinde bunu başardığımızı görüyoruz.

Vizyonumuz ise; müşterilerimizin sürekli artan ve farklılaşan taleplerini karşılayarak, değişime ayak uydurmaktır. Bu sektörde sürekli ilerlemek, sizlerle birlikte her zaman gelişerek büyümektir. İstekleriniz doğrultusunda sizlere her zaman yeni ve farklı ürünler sunmak, biz Elart ailesinin görevidir. Sürekli gelişen ve yenilenen çeyiz paketleri ve günlük ev tekstili ürünlerimize, elart.com sitemiz üzerinden anlık ulaşabilirsiniz.

 


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER