Muş'ta Karasu Nehri'ne düşen Y...
MEBİT

Kırk altı Dalgıç Karasu'da Yağmur'u arıyor!

Muş'ta Karasu Nehri'ne düşen Yağmur Özkan'ı (17) arama çalışmaları 6'ncı güne girdi.

Abone Ol

2022-02-28 01:29:33 | Son Güncelleme : 2024-03-25 22:33:24

Kırk altı Dalgıç Karasu'da Yağmur'u arıyor!

MUŞ'ta Karasu Nehri'ne düşen Yağmur Özkan'ı (17) arama çalışmaları 6'ncı güne girdi. 46 polis dalgıç, diğer kurumlara ait ekiplerle Karasu'yu tarıyor. İMKB Lisesi öğrencisi Yağmur Özkan, 22 Şubat akşamı Sütlüce Mahallesi'ndeki köprüden Karasu Nehri'ne düştü.

Özkan'ın suya düştüğünü görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp, bilgi verdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis, UMKE, AFAD ve itfaiye ekipleri arama çalışması başlattı. Bitlis, Elazığ, Adıyaman ve Van emniyet müdürlüklerinde görevli 23 dalgıç polis de çalışmalara destek veriyor. İHA ve dron ile nehir yüzeyi, iz takip köpekleriyle de kıyıda tarama yapıldı. Ancak şu ana kadar Yağmur'u izine rastlanmadı.

DALGIÇ SAYISI 46'YA YÜKSELDİ

Ekiplerin 50 metre uzunluğundak ağ çektikleri Karasu'daki arama çalışmalarının 6'ncı gününe Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Başkanlığı'nın 23 kişilik sualtı arama kurtarma ekibi de katıldı. Sayıları 46'ya çıkan dalgıçlar, diğer kuruluşlara bağlı ekiplerle Karasu Nehri'nde Yağmur'dan bir iz bulmak için aramasını sürdürüyor. (DHA)

  • Etiketler : KARASU DALGIÇ MUŞ BÖLGE HABERLERİ
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER