Kripto para birimi arasında en...
MEBİT

BitcoinBugün Kaç TL

Kripto para birimi arasında en çok ilgi ve değer kazanan bitcoin, kirpto para piyasasında yakından takip ediliyor.

Abone Ol

2021-03-20 12:32:20 | Son Güncelleme : 2024-04-24 11:06:48

BitcoinBugün Kaç TL

advertorial reklam

BitcoinBugün Kaç TL

Kripto para birimi arasında en çok ilgi ve değer kazanan bitcoin, kirpto para piyasasında yakından takip ediliyor. Her geçen gün yeni bir değer ile güne başlayan bitcoin için yatırımcılar sürekli olarak bir araştırma yapıyor. bugün Bitcoin kaç tl oldu sorusuna yanıt veren online platformlardan Cointral ile sizlerde her gün güvenilir bilgi edinebilirsiniz.

İlk piyasaya sürüldüğü gün kuruşlarla ölçülen 1 bitcoin kaç tl oldu diye merak edenler için Cointral sitesinde günlük olarak bitocin gelişimini takip edebilirsiniz. Türkiye’nin ilk ve en kapsamlı kripto para platformlarından birisi olan Cointral ile hem bilgi alabilir hem de bitcoin işlemlerinizi güvenle yapabilirsiniz. 

Bitcoin nasıl alınır

Son dönemlerin en önemli yatırım araçlarından birisi olan bitcoin ile alım satım yapmaya karar verdiyseniz bunun için Cointral platformunu kullanabilirsiniz. Site üzerinden en güvenli şekilde bitcoin alım ve satım işlemlerinizi yapabilirsiniz. 1 bitcoin ne kadar sorusunun en güncel yanıtlarını burada bulabilirsiniz.

Cointral aracılığı ile yapılan bitcoin alım ve satım işlemlerinde öncelik sizlerin güvenliği olacaktır. Bunun için iki aşamalı doğrulama süreci ile koruma altına alınıyorsunuz. Kredi kartı ile bitcoin alım ve satım işlemleri yapabilirsiniz. Ve Cointral sitesi üzerinden 7/24 aktif olan canlı destek ekibi ile her tür bilgi ve sorun paylaşımında bulunabilirsiniz. En uygun oranlarla güvenilir yatırım yapabilirsiniz.

 

Kaynak:

 

  • Etiketler : TİCARET
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER