MEBİT

İngiltere Yüksek Lisans Eğitimi

Abone Ol

2021-01-22 10:09:00 | Son Güncelleme : 2024-03-16 09:46:57

İngiltere Yüksek Lisans Eğitimi

 advertorial reklam

İngiltere Yüksek Lisans Eğitimi

Günümüzün artan rekabet koşullarında planlanan kariyere ulaşmak oldukça zordur. Bu sebeple yalnızca başarılı bir üniversiteden mezun olmak yeterli olmamakla birlikte akademik derece de bir yere kadar etkilidir. Bu durumda yüksek lisans diploması yeni mezunları bir adım öne taşımaktadır. Hem etkili bir cv oluşturmak hem de gelişmiş bir vizyona sahip olabilmek için yüksek lisans eğitimini yurtdışında tamamlamak oldukça talep edilen bir durumdur. İngiltere yüksek lisans eğitimi konusunda pek çok ülkeden önde gelmektedir. İngiltere temel olarak sanat, işletme ve tıp öğrencileri için tercih edilen bir merkez haline gelmiştir.

İngiltere’de En İyi Master Programları

MBA – London Business School

İngilterede yüksek lisans olarak MBA yapmayı düşünüyorsanız ilk olarak LBS’yi incelemelisiniz. Londra’daki bu işletme okulu, dünyanın en iyi işletme okullarından biri olarak biliniyor. LBS çok çeşitli yüksek lisans ve diğer programlar sunmaktadır. Bu programlar, mesleki kariyerlerinin her aşamasında öğrenciler ve yöneticiler için tasarlanmıştır. Bu özel MBA Global programı Amerika, Asya ve Avrupa’nın üç ekonomik merkezinde eğitim almanızı sağlar.

Dijital Dönüşüm Yönetimi Ve Liderlik – ESCP Business School – Londra Kampüsü

Günümüzde işletmeler dijital dönüşümü günlük işlevlerine dahil etmek mecburiyetindedir. Küresel pazar hızlı bir şekilde değişiyor. Dijital dönüşümün işe yaramasını sağlamak için işletmelerin yeni teknolojileri kullanmanın yanı sıra yeni çalışma ortamlarına da geçmesi gerekiyor. Bu bağlamda liderlik rolü her zamankinden daha önemlidir. Bu program temel olarak mezunların iş inovasyonunda lider rollere iyi hazırlanmalarını sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Kişileri dijital dönüşümün benimsenmesiyle ortaya çıkan iş sorunlarını karşılamaya hazırlar.

Bilgisayar Bilimi – University of Oxford

Oxford’un tanıtıma ihtiyacı yoktur ve kolej tipik üniversite yapısıyla öne çıkar. Bilgisayar Bilimi Yüksek Lisansı, ileri bilgisayar bilimleri konularını öğretir. Program, belirli bir çalışma alanının temel konularının sağlam bir müfredatını oluşturmaya odaklanmaktadır. İngiltere yüksek lisans şartları çoğu okul için aynı olduğu gibi Oxford için de aynıdır. Ancak yine de üniversiteden yüksek bir derece ile mezun olmalı ve iyi seviyede İngilizceye sahip olmalısınız.

LLM – University of Cambridge

İngiltere yüksek lisans programları denildiğinde akıllara gelen ilk programlardan biri de LLM’dir. Bu tam zamanlı LLM programı hukuk alanında global bir kariyer isteyenler için harika bir fırsattır. LLM dereceniz aracılığıyla, Dünya Ticaret Örgütü yasaları, barışı koruma yasaları ve güç kullanımı, silahlı çatışmayı birleştiren yasalar vb. yasal alanlarda uzmanlaşabilirsiniz.

Siz de İngiltere’de yüksek lisans şartlarından haberdar olmak istiyorsanız bizi ziyaret edebilir size uygun programlardan birini seçebilirsiniz.


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER