Ameliyat olmak isteyen kadınla...
MEBİT

Göğüs büyütmede doğal görüntü nasıl oluşur?

Ameliyat olmak isteyen kadınların en büyük endişesi; göğüs büyütme operasyonundan sonra doğal bir görünüm yakalamaktır. Fakat en yeni implant seçenekleri ve cerrahi tekniklerle, göğüs büyütme şimdi her zamankinden çok daha doğal görünümlü sonuçlar veriyor.

Abone Ol

2021-01-19 10:32:00 | Son Güncelleme : 2024-01-29 09:15:15

Göğüs büyütmede doğal görüntü nasıl oluşur?

  Ameliyat olmak isteyen kadınların en büyük endişesi; göğüs büyütme operasyonundan sonra doğal bir görünüm yakalamaktır. Fakat en yeni implant seçenekleri ve cerrahi tekniklerle, göğüs büyütme şimdi her zamankinden çok daha doğal görünümlü sonuçlar veriyor. Bu sayede kadınlar hoşnut olmadıkları meme görünümlerini şekillendirerek daha özgüvenli hissediyorlar. Modern göğüs büyütme ameliyatları ve modern tekniklerle, istediğiniz görünüme kavuşmak ve daha iyi hissetmek artık daha kolay.

Göğüs implant çeşitleri

Yuvarlak ve damla şeklinde olmak üzere iki çeşit implant vardır. Göğsün şekline ve boyutuna karar verirken öncelikle hastanın fizyolojik yapısına bakılır. Bu şekilde ideal şekle ve boyuta karar verilir. Daha sonra meme implantının nasıl yerleştirileceğine karar verilir. Meme altından, ucundan ya da koltuk altından kesiler açılarak implant yerleştirilir. Burada iz bırakmayacak şekilde ameliyatı yapmaktır önemli olan.

Dokunun miktarı

Göğüs büyütme estetiğinde mevcut meme dokusunun miktarı çok önemlidir. Eğer meme dokunuz yeterli değilse, kullanılan implantların konturları dışarıdan görülebilir. Bu doğal bir görünüm oluşmasına engel olduğu için hem hasta hem de cerrah açısından istenmez. Çünkü meme büyütme estetiğinin başarılı sayılabilmesi için öncelikle doğal bir görünüm olması gerekir. Küçük göğüslü kadınlarda göğüs dokusu, implantın türü, boyutu, şekli ve yerleştirilme biçimi dikkatli bir şekilde planlanmalıdır.

3D tasarım

3D simülasyon tekniği sayesinde hasta, ameliyat sonrasında oluşacak görünümü önceden görebilir. Göğüs implant şekli vücudu ile uyumlu mu bunu görebilir. Damla ya da yuvarlak meme tipi arasında tercih yapabilir. Bu şekilde vücuda uyan, doğal görünümlü bir sonuç elde edilebilir.

Doğal görünüm

Eğer doğru teknik ve yaklaşımla göğüsler büyütülürse, vücutla orantılı ve doğal görünümlü göğüslere sahip olunabilir. Burada cerrahın deneyimli olması, yapılan planlama, implantın şekli, doğal göğüs dokusu miktarı, yerleşim, hastaların vücut şekli gibi birçok önemli faktör vardır. Bunların hepsi dikkate alınarak yapılan bir operasyon, doğal görünüm sonucu verecektir. Ayrıca uygulanan göğüs implantı, meme dokusunu kaplayan derinin kaliteli olması estetik operasyonun daha doğal bir görünümle sonuçlanmasını sağlar. Bazı durumlarda kişinin göğüs dokusu, implant yerleştirme için yetersiz olabilir. Bu durumda yağ enjeksiyonu tekniğinden faydalanılır.

Bu operasyonu kimler yaptırabilir?

Göğüs büyütme estetiği, estetik cerrahinin en gelişmiş tekniklerine sahiptir. Bu operasyonu 18 yaşını doldurmuş, göğüs ölçüsünden memnun olmayan herkes yaptırabilir. Göğüslerin küçük olması, asimetri gibi problemleri olanlar için göğüs büyütme operasyonu yapılabilir. Bunun için çeşitli teknikler vardır. Göğüs estetiğinin daha doğal bir görünüm ile sonuçlanması için aynı operasyondan birden fazla teknik kullanılabilir.

İyileşme süreci

Göğüs büyütme estetiğinden sonra ortalama 1 hafta süresince kendinizi kısıtlamak zorunda kalacaksınız. İşe gidemeyebilirsiniz. Bu nedenle planlama yaparken bunları göz önünde bulundurmalısınız.

Siz de doğal görünümlü göğüs büyütme operasyonları hakkında bilgi almak için www.blancclinic.com ‘u ziyaret edebilir, deneyimli ekibimiz ile sorularınıza yanıt bulabilirsiniz.

 

 


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER