Siyah beyazlı camia, Kanal D'd...
MEBİT

Beşiktaş'ın 'Bırakmam Seni' Kampanyasına Van'dan Destek

Siyah beyazlı camia, Kanal D'de yayınlanan 'Bırakmam Seni' gecesinde 80 milyon TL bağışladı.

Abone Ol

2020-08-10 15:36:00 | Son Güncelleme : 2024-04-20 23:11:17

Beşiktaş'ın 'Bırakmam Seni' Kampanyasına Van'dan Destek

 Beşiktaş Kulübü’nün başlattığı ‘Bırakmam Seni’ kampanyası için Vodafone Park’ta düzenlenen ve Kanal D’den canlı yayınlanan destek gecesinde siyah beyazlılar 80 milyon TL bağış topladı. Bağış kampanyasına Van Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Gani Acar’da destek verdi.

 

 

“GECEYE ÜNLÜ İSİMLER KATILDI”

Beşiktaşlı ünlü sanatçı Yılmaz Erdoğan’ın sunuculuğunu yaptığı geceye; Barış Murat Yağcı, BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibi, Erkan Petekkaya, Hakan Altun, Hülya Avşar, İsmail Demirci, Mehmet Erdem, Onur Buldu, Ömür Gedik, Zafer Algöz de konuk oldu. Statta canlı yayın için özel hazırlanan tribünde Başkan Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Sergen Yalçın ile tüm branşlarda Beşiktaş forması giymiş eski ve faal sporcular ile antrenörler de yer aldı.

 

 

“GANİ BAŞKAN DA KAMPANYAYA DESTEK VERDİ”

Van Beşiktaşlılar Derneği Başkanı, Gani Acar da kampanya kapsamında kulübe 65 adet tişört bağışladı. Bağış anonsunu siyah beyazlı takımın efsane futbolcusu Sergen Yalçın yaptı. Başkan Acar, “Van depreminde maç esnasında 65. dakikada bize destek olan kulübümüz ve taraftarlarımızı bizde unutmadık, 65 adet tişört alıp #bırakmamseni kampanyasına destek verdik.”dedi.

 

 

 


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER