TÜRMOB Genel Kurulu için mevcu...
MEBİT

TÜRMOB Genel Başkan adayı Kartaloğlu, destek talebi için Van’a geldi

TÜRMOB Genel Kurulu için mevcut yönetim bölge illerini dolaşarak destek ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Abone Ol

2019-09-16 14:35:00 | Son Güncelleme : 2024-02-09 01:02:47

TÜRMOB Genel Başkan adayı Kartaloğlu, destek talebi için Van’a geldi

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği’nin (TÜRMOB), 12-13 Ekim tarihlerinde yapılacak Olağan Genel Kurulu’nda Genel Başkan adayı olan mevcut TÜRMOB Genel Saymanı Emre Kartaloğlu, destek turları kapsamında geldiği Van’da, serbest muhasebeci ve mali müşavirlerle bir araya gelerek destek talebinde bulundu.


Bu kapsamda TÜRMOB Üst Birliği Genel Sekreteri Yahya Arıkan, TÜRMOB Genel Saymanı Emre Kartaloğlu, İstanbul SMMMO Başkanı Yücel Akdemir ile TÜRMOB Kalite İzleme Kurulu Başkanı Erkan Azizoğlu, Van’a da gelerek Van SMMMO binasında toplantı gerçekleştirdi.


Van SMMMO Başkanı İbrahim Şahin’in moderatörlüğünde yapılan toplantıya, Van’daki serbest muhasebeci ve mali müşavirler katıldı.

 

10’UNCU TOPLANTI

Açılışta konuşan Van SMMMO Başkanı İbrahim Şahin, katılımcılara geldikleri için teşekkür etti.
Şimdiye kadar 10 il dolaştıklarını belirten Şahin, Van’ın ardından Kars’a geçeceklerini ifade etti.


Şahin, şöyle dedi:
“12-13 Ekim günü TÜRMOB Genel Kurulu yapılacak. Değişimler, dönüşümler genel kurullarda başlıyor. Bir haftadır yollardayız. Gaziantep’ten başladık ve bu da 10’uncu toplantımız. Yarın da Kars ile devam edeceğiz. Başkan adayımızı dinleyeceksiniz, kendiniz karar vereceksiniz. Genel kurul için hepimize başarılar diliyorum.”

 

BAŞKAN ADAYINA DESTEK İSTEDİLER

Daha sonra birer konuşma yapan İstanbul SMMMO Başkanı Yücel Akdemir, TÜRMOB Üst Birliği Genel Sekreteri Yahya Arıkan ile TÜRMOB Kalite İzleme Kurulu Başkanı Erkan Azizoğlu, genel kurul için genç ve dinamik bir aday göstereceklerini ifade etti.
30 yıldır TÜRMOB’da yönetimde olduklarını ifade eden konuşmacılar, yeni başkan adayına destek istedi. 

 

KARTOÐLU KENDİNİ TANITTI

Yapılan kısa konuşmalar ardından 12-13 Ekim’deki TÜRMOB Genel Kurulu’nda başkanlığa adaylığını açıklayan mevcut TÜRMOB Genel Saymanı Emre Kartaloğlu, söz aldı.


Kendini tanıtmakla söze başlayan Kartaloğlu, şunları anlattı:


“21 Ağustos’ta bir ön seçim yaptık. Orada da Oda başkanımız İbrahim Şahin başta olmak üzere arkadaşlarımın beni motive etmeleri inkar edilemez. Onun öncesinde de 'sen olmalısın, sen yapmalısın' şeklindeki telkinlerle bugün Genel Başkan adayı sıfatıyla karşınızdayım. Madem beni bu yola teşvik ettiler, çok fazla tanıtmayacağım kendimi, vekaleti onlara veriyorum. Kendimi kısaca anlatacağım; 1978 doğumluyum, 41 yaşındayım. Ankara doğumluyum. Aslen Nevşehir Avanosluyum. 1999 yılında Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldum. 2000 yılında Maliye Bakanlığı’nda Gelirler Kontrolörü oldum, tam 10 yıl çalıştım. Daha sonra ayrılıp bir grup bünyesinde mali koordinatörlük yaptım. 2012’den itibaren de kendi ofisimde, kendi şirketimde yeminli mali müşavir ve bağımsız denetçi olarak görev almaktayım. Son 3 yıldır çok onurlu bir görev üstlendim, TÜRMOB Genel Saymanlığı… Bir tek arkadaşımızın bir sorununa çözüm bulabilmek, Van’ın mücbir sebepten dolayı başkanımla birlikte sorunlarına çözüm aramak, sonunda başarılı da olmak bizi çok mutlu etti. Üniversiteden sonra bir karar vermek gerekiyordu; ya sınavlara girip Maliye Bakanlığı’nda görev almak, ya da muhasebe bürosu açmak, ben de birincisini tercih ettim. 3 yıllık TÜRMOB Genel Saymanlığı ardından şimdi de karşınızda Genel Başkan adayı olarak bulunuyorum.”

 

VAN GÖLÜ’NE DİKKAT ÇEKTİLER

Van SMMMO’daki toplantı ardından TÜRMOB Genel Başkan adayı Emre Kartaloğlu ile beraberindeki heyet, Van SMMMO tarafından bu yıl 2’incisi düzenlenen halı saha futbol turnuvasının açılışını gerçekleştirdi.


Açılışta taşınan pankart ile Van Gölü’nün turistik ve ekonomik önemine de dikkat çekildi. 


Prestij Haber: Adil HARMANCI


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER