Alaçatı Muhallebicisi‘nin Van’...
MEBİT

Alaçatı muhallebicisi Van'da açıldı

Alaçatı Muhallebicisi‘nin Van’daki ilk şubesi Van Avm’de Açıldı!

Abone Ol

2019-06-26 17:55:00 | Son Güncelleme : 2024-04-24 03:44:34

Alaçatı muhallebicisi Van'da açıldı

Kendine has mimarisi ve Ege’ye özgü lezzetleriyle dikkat çeken Alaçatı Muhallebicisi özlem duyulan tatil anılarını, tıpkı Ege’de olduğu gibi; keçi sütü, gerçek meyve, yerli salep ve çikolatadan üretilmiş dondurma ve sütlü tatlıları her mevsim ulaşılabilir kılıyor.

 

Haziran ayının başında Van Avm’de hizmete başlayan Alaçatı Muhallebicisi’nde Sakız adasının doğal damla sakızları ile üretilen damla sakızlı muhallebi, Çeşme kumrusu ve ev usulü limonata oldukça ilgi görüyor. Mağaza işletmecisi bu başarıda Ege’de olduğu gibi tamamen doğal, gerçek meyvelerle üretilen sütlü tatlı ve dondurmaların merkezden mağazamıza taze olarak ulaşmasının etkisinin büyük olduğuna inanıyorum” dedi.


Bugün 23 ilde 80 şubesi ile hizmet veren Alaçatı Muhallebicisi menüsü tam güne hizmet verecek şekilde planlamış. Sabahın erken saatinde el yapımı gözlemelerin, boyozun, gevreğin eşlik ettiği enfes Ege kahvaltısıyla güne başlayabilir, Ege’nin kendine özgü lezzetli ve sağlıklı yemekleriyle öğlen ve akşam yemek yiyebilir, keçi sütü ve gerçek meyve tanecikleri ile üretilen dondurmalarla damağınıza unutulmaz bir deneyim yaşatabilir ya da Alaçatı’nın eşsiz süt tatlılarını deneyebilirsiniz.

 

 

 

 

 


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER