Saadet Partisi Van İl Başkanlı...
MEBİT

SP, Ak Parti Van Milletvekillerine Kentsel Dönüşümü Sordu?

Saadet Partisi Van İl Başkanlığı'nda basın mensuplarıyla bir araya gelen il başkanı Özay İlhan, bu hafta Ak Parti Van milletvekillerine 5 maddeden oluşan sorular sordu.

Abone Ol

2016-02-13 10:19:00 | Son Güncelleme : 2024-03-21 12:09:48

SP, Ak Parti Van Milletvekillerine Kentsel Dönüşümü Sordu?

Parti binasında basın mensupları ile bir araya gelen SP Van İl Başkanı Özay İlhan, kentin içinde bulunduğu sıkıntıları geçtiğimiz hafta Van Büyükşehir Belediyesine sormuştu. İlhan, bu hafta da Ak Parti Van milletvekillerine sorular yöneltti.

 

1- 2011 Depreminde ağır hasarlı binasını yıkan arsa sahiplerinin kentsel dönüşümde yararlanmasını sağlayan Kentsel dönüşümün süresi 6 Nisan 2016 tarihinde doluyor. Bu sürenin uzatılması konusunda her hangi bir çalışmanız söz konusu mudur?


2- Kentsel dönüşüm kapsamında ortaklar arasında uzlaşma sağlanılmayan parsellerde, TOKİ’nin yüklenici olarak inşaat yapması sağlanacak mı ?


3- Kentsel dönüşümden bu güne kadar kaç kişi yararlanmıştır ?


4- Çevre yolunun 2010 yılında ihalesi yapılmış, ve yapım çalışmaları başlamıştır. Fakat uzun süreden beri çevre yolunun yapılması durdurulmuştur. Çevre yolu Van için bir hayal mi olacak, yoksa çevre yolunun yapılması için herhangi bir çalışmanız olacak mı?


5- Van, Çatak, Pervari Şırnak üzerinden olan Habur sınır kapısına ulaşacak olan karayolu konusunda her hangi bir bilginiz var mı, bu yolla ilgili herhangi bir çalışmanız söz konusu mu ?

 

  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER