Karakobralar Dernek Başkanı Er...
MEBİT

Karakobralardan Vanlılara Çağrı!

Karakobralar Dernek Başkanı Ercan Dülger, Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor’un hafta sonu karşılaşacağı Batman Petrolspor maçının önemine değinerek, vatandaşları takımı yalnız bırakmamaları konusunda çağrıda bulundu.

Abone Ol

2016-02-11 17:30:00 | Son Güncelleme : 2024-02-08 07:59:30

Karakobralardan Vanlılara Çağrı!

Van Büyükşehir Belediyespor’un durumu ile ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Ercan Dülger, taraftarlara çağrıda bulundu. Bu maçın çok önemli olduğunu ifade eden Dülger, “Bizim başka takımımız yok. Bu yüzden tüm halkımızın bu takımın etrafında kenetlenmesini istiyoruz. Pazar günü 12:30’da evimizde ağırlayacağımız Batman Petrolspor karşılaşması son derece önem arz etmektedir.

 

Takımın moral ve motivasyonu açısından stadı doldurarak, 90 dakika boyunca destek vermeliyiz. Biz taraftarlar olarak her sezon yağmur çamur demeden takımın arasında durduk. Bu yüzden taraftar gurubumuza da şükranlarımı sunuyorum. Ama biz halkımızı da yanımızda görmek istiyoruz. Bu hafta 3 puan almamız durumunda takımımız çok iyi noktalara gelecektir. Bu yüzden önem arz eden bu maçta herkesi takımını desteklemeye davet ediyoruz” dedi.

  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER