Van Serbest Muhasebeciler ve M...
MEBİT

SMMMO'da E-Tebligat Semineri

Van Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirleri Odası (SMMMO) tarafından vergi teknolojileri konulu bir seminer düzenlendi.

Abone Ol

2015-11-28 19:38:00 | Son Güncelleme : 2022-05-14 06:05:23

SMMMO'da E-Tebligat Semineri

Odada düzenlenen seminerde açılış konuşmasını yapan Van SMMMO Başkanı İbrahim Şahin, Türkiye’nin her yerinde müfettişlerce yoğun bir şekilde incelemelerin yapıldığını belirtti.

Bu incelemeler sonucunda birçok sorunun da karşılarına çıktığını anlatan Şahin, “Sadece sahte fatura olayıyla değil, kasa hesabı gibi birçok farklı konular karşımıza çıkıyor. Yani firmanın bilançosunu, gelir tablosunu ve işlemiş olduğu defterlerin usul yönünde takibata uğrayacağı hesabıyla 12 Aralık’ta İstanbul odamızın bize sunacağı eğitim katkısı ile burada bir seminer düzenliyoruz. Dolayısıyla burada temel amacımız şudur; gerektiği zaman ve gerektiği yerde bu eğitimleri sağlamak olacaktır.


 

Yine ilerleyen tarihlerde SGK ile ilgili seminerimiz olacak. Teşvikler çok bilinmiyor bu kentte. Belki birkaç teşvikin dışında bilmediğimiz birçok teşvik var. Bunlardan da haberdar olmak için böyle bir eğitimimiz olacak. Ayrıca 18 Aralık’ta da yine bunun bir eğitimi yine sizlerle birlikte yapacağız. Amacımız oda yönetimi olarak doğru ortamda sizlere bilgi sunmaktır. Şimdi Vergi İdaresi Müdürü e-tebligat ile ilgili sunum yapacaktır. Sonuçta varsa sizin kafanızda sorular bunları iletebilirsiniz. Biz bu sürecide en iyi şekilde aktararak tamamlayacağımızı düşünüyorum. Hayırlı olmasını diliyorum ve eğitime geldiğiniz için de hepinize teşekkür ediyorum” dedi.


Seminer, Vergi İdaresi Müdürü Murat Aydın’ın ‘E-Tebligat’ ile ilgili bilgiler vermesi ile sona erdi.

  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER