Van Özel İstanbul Hastanesi y...
MEBİT

Van'da Öğretmenler Günü Kutlamaları

Van Özel İstanbul Hastanesi yetkilileri, ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Abone Ol

2015-11-25 10:14:00 | Son Güncelleme : 2024-03-13 12:00:38

Van'da Öğretmenler Günü Kutlamaları

Öğretmenler Günü nedeniyle kentteki bütün öğretmenleri temsilen İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ziyarette bulunan Özel İstanbul Hastanesi İdari Direktörü Cumhur Balcı, Hastane Genel Müdürü Eyüp Çiçeksay ve Kurumsal Pazarlama Müdürü Hüseyin Cem Özen, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nuran Altan Göl’ün gününü kutlayarak, kendilerine çiçek takdim ettiler.


Burada bir konuşma yapan Özel İstanbul Hastanesi İdari Direktörü Cumhur Balcı, Van’daki tüm öğretmenleri temsilen böyle bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek, tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.


Özel İstanbul Hastanesi yetkililerinin kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nuran Altan Göl ise, “Böyle anlamlı bir günde bizleri yalnız bırakmadıkları için Özel İstanbul Hastanesi yetkilileri ve çalışanlarına en içten sevgilerimizi sunuyorum. Ziyaretleri bizleri onurlandırmıştır. Bende tüm öğretmenler ve eğitim çalışanları adına kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER