İzmir’de gençler 'çocuk ölümle...
MEBİT

Minik Muharremin Dramı Film Oluyor

İzmir’de gençler 'çocuk ölümlerine dur' demek için farkındalık yaratmayı amaçlayan kısa film projesi için bir araya geldi.

Abone Ol

2015-10-12 22:48:00 | Son Güncelleme : 2022-04-27 05:41:49

Minik Muharremin Dramı Film Oluyor

İdealist bir grup genç, Van'da yolların kapalı olması nedeniyle evde ölen 3 yaşındaki Muharrem ile onun cenazesini bir çuval içinde sırtında taşıyan babasının hikayesini anlatacak film için sponsor desteği bekliyor.


Van'da geçtiğimiz yıl henüz 3 yaşındaki Muharrem Taş'ın yolların karla kaplı olması ve ulaşım olanağı bulunmaması nedeniyle yaşamını yitirmesi sosyal medyada da geniş yankı uyandırmıştı. Olayın ardından bir araya gelen bir grup genç, bu dramı beyaz perdeye taşımak için harekete geçti.


Yolların kapalı olması nedeniyle evinde ölen Muharrem'in bir çuval içindeki cenazesini sırtında taşıyan babasının fotoğrafının kendilerini çok etkilediğini ve kısa filme dönüştürme kararı aldıklarını belirten Sinema-Televizyon Bölümü mezunu öğrenciler, kısa film projelerini gerçekleştirebilmek için sponsor desteği bekliyor. Seslerini duyurabilmek için fongogo.com sitesine projelerini koyan gençler, Twitter'da da adlı bir hesap açtı. Bu hesap üzerinden de projelerini anlatan ve 'desteğe ihtiyacımız var' diyen idealist gençler, umutla seslerinin duyulmasını bekliyor.  


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER