Van Organize Sanayi Bölgesi (O...
MEBİT

Van OSB Başkanı Bozkurt Ankara'daki Katliamı Kınadı

Van Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Bozkurt, Ankara'da gerçekleştirilen patlamayı kınadı.

Abone Ol

2015-10-12 16:07:00 | Son Güncelleme : 2022-11-07 23:50:54

Van OSB Başkanı Bozkurt Ankara'daki Katliamı Kınadı

Açıklamalarda bulunan Şemsettin Bozkurt, “10 Ekim 2015 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilen patlamalar sonucunda yaşamlarını kaybettiğimiz yurttaşlarımızın acısından dolayı tarifsiz bir üzüntü içerisindeyiz. Şiddetin ve terörün her türlüsünü lanetliyor, bu insanlık dışı saldırılarda hayatını kaybeden tüm yurttaşlarımızın ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır, bütün yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.


Şiddetin ve kaosun hızla ve sistematik olarak ülkemizin üzerine çöktüğü bugünlerde, ülkemizin başkentinde ve merkezi bir yerde barışçıl bir halk buluşması sırasında böyle bir saldırının gerçekleştirilmiş olması vatandaşlarımızın can güvenliği ve ülkemizin toplumsal barışı adına son derece endişe ve kaygı vericidir. Daha önce Suruç, Diyarbakır ve son olarak Ankara’daki patlamalarla en üst noktasına ulaşan şiddet ve toplu katliam sarmalı ile ilgili olarak yurttaşlarımızın can güvenliği ve huzurunun tam olarak sağlanması ve bu yönde gerekli adımların atılarak yaşanan tüm gelişmelerin tekrardan aklıselim ve toplumsal barışımızı gözetecek şekilde gözden geçirilmesi ve bu olayların suçlularının bir an evvel ortaya çıkarılarak insanlık adına kamu vicdanı ve toplumsal barış için kamuoyu ile paylaşılması bizim açımızdan hayati önem taşımaktadır.


Başta siyasi partilerimiz olmak üzere, hepimizin kullandığı dil ve üslup her türlü terör ve şiddet olaylarına karşı ortak bir duruş sergilemeli, şiddet ülkemizin gündeminden tümüyle sökülüp atılana kadar kararlı bir mücadelenin içerisinde olmalıyız. Toplum olarak sağduyumuzu kaybetmeden, demokrasiye inanarak ve sahip çıkarak ülkemizin toplumsal barışa kavuşacağına yürekten inanıyoruz” dedi.


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER