Van Ticaret ve Sanayi Odası Yö...
MEBİT

Van YÖREX Fuarına Hazır

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva 7-11 Ekim tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX’e Van TSO olarak Hazır olduklarını belirtti.

Abone Ol

2015-10-07 00:04:00 | Son Güncelleme : 2022-09-18 02:21:38

Van YÖREX Fuarına Hazır

İshak Kara'nın Haberi: Başkan Takva; Bu yıl 6.sı Düzenlenecek olan Yöresel Ürünler Fuarına birçok Oda ve Borsa ile birlikte 278 firma katılım sağlıyor.


Bizlerde ilimizi temsilen katılım sağlayacağız. Fuarların kent tanıtımına ve ekonomisine olan katkılarını biliyoruz. Ne yazık ki bölgemizde devam eden gergin ortam ve çatışmalı süreç bizlerin fuar yapmasına engel teşkil etmektedir. Gönlümüzden geçen nasıl ki Antalya, İstanbul ve İzmir’ de devam eden huzur ve güven ortamında fuarlar düzenleniyorsa bizde aynı güven ve huzur ortamında fuarlarımızı yapalım. Bizler iş dünyası olarak ısrarla barış ve güven ortamının yeniden tesis edilmesine ve olağan yaşamımız sürdürme olanaklarının sağlanmasını bekliyoruz.


İlimiz başta olmak üzere bölgemizde devam eden ekonomik ve sosyal sıkıntıların arttığı bu dönem de her şeye rağmen çaba sarf etmemiz ve mücadele etmemiz gerekmektedir. Aslında bugün Oda olarak Antalya YÖREX fuarında olmamızın da ana sebebi budur. İlimizi tanıtımına katkı sunmaya devam edeceğiz ısrar ve inatla bunu yapacağız. Bu çabamızın karar verici merciler nezdinde de görülmesi ve huzur ve barış ortamının sağlanması gerekmektedir.


YÖREX fuarında ilimizi yerel ürünlerimiz ile tanıtma olanağı bulacağız. Standımızı ziyaret eden herkese Vanımızı anlatacağız ve onları ısrarla ilimize davet edeceğiz.  Aracılığınızla Bizlere katkılarını esirgemeyen Doğu Anadolu Kalkınma Ajansımıza teşekkürlerimi iletiyorum.


Antalya Expo Center'da Van'ımızı en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum, Antayla ve çevre illerde bulunan tüm Vanlı hemşerilerimizi YÖREX fuarına bekliyoruz” dedi.

 

(İSHAK KARA - GÜNDEMX - ANTALYA)


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER