Başvurunun ardından bir açıkla...
MEBİT

Mustafa Kaçmaz; Önceliğim Van’a Hizmet

Başvurunun ardından bir açıklama yapan Mustafa Kaçmaz, öz be öz Vanlı olduğunu belirterek, “Van’ın öncelikli ve hayati sorunlarını en iyi bilenlerden biri olarak bundan önceki milletvekilliği dönemimde olduğu gibi eğer bu sefer de nasip olurda vekil olursam yine geçmişte olduğu gibi hiçbir kişi ve s

Abone Ol

2015-09-03 16:21:00 | Son Güncelleme : 2024-03-26 06:44:42

Mustafa Kaçmaz; Önceliğim Van’a Hizmet

Zaten aday adayı olmamdaki esas gayem de Van’a hizmet etmektir. Van kamuoyu da bilir ki görev yaptığım dönemde başta Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi İlahiyat Fakültesi olmak üzere birkaç fakültenin açılmasında ve Van Devlet Hastanesi’ne tomografi cihazının gelmesinde aktif rol aldım. Yine herkes yakinen bilir ki vekil olduğum dönemde hiçbir aşiret ayrımı yapmadan yüzlerce Vanlı gencin işe yerleşmesinde, iş aş ve istihdam edilmesi hizmetlerinden de geri durmadım. Bundan sonra da nasip olursa aynı şekilde çalışmalarım ve hizmetlerim olacaktır. Kısacası klişeleşen bir tabir ile ifade edecek olursak, yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır diyorum” dedi.

Kendisine sorulan bir soru üzerine Mustafa Kaçmaz, “Bölgemizde ve ülkemizde ne yazık ki üzücü olaylar meydana gelmektedir. Bu tür üzücü olayların olduğu bir süreci yaşarken, bu süreçte bir de halkın hayati anlamda geleceğini şekillerden bir seçime gidiyor olması da çok anlamlı ve önemlidir. Dilerim halkımız ve tüm ülkemiz 13 yıldır aralıksız devam eden huzur, barış ve kardeşlik ortamına oy verir ve geleceğini en iyi şekilde belirler. Bu dediklerimin gerçekleştiği tek parti de AK Parti olmuştur. Dilerim halkımız yine kendine en iyiyi getirecek olan AK Parti’ye onay verir ve yine barış, huzur ve kardeşlik ortamı tesis edilerek; iş, aş, istihdam ve güven ortamı içinde ülke gelişimine katkı sunmaya devam eder. Bir hemşehriniz ve AK Parti’nin bir ferdi olarak bu konularda bireysel olarak üzerime ne düşerse bunu layıkıyla yapmaya hazır olduğumu söylüyorum. Yine hiçbir zaman bize halkımızın ihtiyaç duyduğu noktada asla ve asla görev ve sorumluluklardan kaçmadık, bundan sonrada kaçmayacağız” diye konuştu.

  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER