Van’daki Mehmet Erdemoğlu Mesl...
MEBİT

Öğretmenlerin Almanya Gezisi Tamamlandı!

Van’daki Mehmet Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve idarecilerinin 'Van Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi'nde Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Arttırılması Projesi’ kapsamında yaptıkları Almanya gezisi tamamlandı.

Abone Ol

2015-08-03 16:30:00 | Son Güncelleme : 2023-06-15 03:39:35

Öğretmenlerin Almanya Gezisi Tamamlandı!

Mehmet Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve idarecileri, Almanya gezisini tamamlayıp Van’a döndüler. Yapılan gezinin çok verimli geçtiğini belirten öğretmen ve idareciler, gezilen fabrika ve tesislerin çalışma ve işleyişini yerinde görmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydettiler. Gezide görüp, edindikleri tecrübe ve bilgileri öğrencilere aktaracaklarını dile getiren Proje Eğitim Koordinatörü İbrahim Yertürk, “120 bin çalışanı ile Amerika, Avrupa ve Asya ülkelerinde fabrikaları bulunan Eaton’nun tüm dünyada ürettiği malzemelerin toplanarak dağıtıldığı lojistik üssü ziyaret edildi. Ürünleri tamamen otomasyon sistemiyle nasıl ayrıştırılıp, depolandığı hakkında bilgi alındık ve çalışma sırasında sistem baştan sona gezildi.


Yine Eaton firmasının tamamen otomatik sistemlerle ve hammadde kullanarak dünya genelinde ikinci sırada yer alan elektrik-elektronik butonları ürettiği fabrikası gezildi. Fabrikanın siparişleri nasıl alıp, üretim bandında ürettikten sonra müşteriye sunduğu imalat sistemi yakından görüldü. Yetkililerden sistem hakkında bilgi alındı. Eaton’un mesleki eğitim merkezi gezilerek merkezin verdiği eğitimler hakkında bilgi alındı. Ünlü müzisyen Beethoven’e ait özel eşyalar ve modern çalışmaların yer aldığı elektronik ortamdaki cihaz ve çalışmaların yer aldığı iki bölümden oluşan müze gezildi. Köln ve Bonn başlıca tarihi ve turistik yerleri gezilerek program tamamlandı” dedi.


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER