Şekerbank, Van Terziler Konfek...
MEBİT

Van'da 'Kapımız Esnafa Açık' Protokolü

Şekerbank, Van Terziler Konfeksiyoncular Kunduracılar ve Giyim Sanatkarları Esnaf Odası ile ‘Kapımız Esnafa Açık’ protokolü imzaladı.

Abone Ol

2015-08-03 14:15:00 | Son Güncelleme : 2024-02-26 07:40:37

Van'da 'Kapımız Esnafa Açık' Protokolü

Şekerbank, düzenlenen bir törenle Van Terziler Konfeksiyoncular Kunduracılar ve Giyim Sanatkarları Esnaf Odası ile ‘Kapımız Esnafa Açık’ protokolü imzaladı. Van şubesini kapsayacak protokol, Şekerbank Ankara Bölge İşletme Bölüm Müdürü Yavuz Kayım ile Van Terziler Konfeksiyoncular Kunduracılar ve Giyim Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Çetin Karaduman arasında imzalandı. ‘Kapımız Esnafa Açık’ platformu ile tüketiciler he ayın 15’inde alışveriş yapmaya yönlendirilecek, esnaf işlem hacminin artması ve böylece kapılarının hep açık kalması, üretimin ve beraberinde ülke ekonomisinin canlanmasına katkı sağlanması hedefleniyor. Protokolün imza töreninde konuşan Şekerbank Ankara Bölge İşletme Bölüm Müdürü Yavuz Kayım, ‘Kapımız Esnafa Açık’ projesinin ‘mahallemizi mahalle yapan esnafımız için el ele verelim, siz de yarın mahalle esnafınızdan alışveriş yapın, kapıları hep açık kalsın’ mesajı ile başladığını belirtti.

Kampanyaları kapsamında tüketicileri mahalle esnafından alışveriş yapmaya yönlendirdiklerini ve bu alandaki çalışmaların devam ettiğini dile getiren Kayım, platform ile esnafın işlerini kolaylaştıracak, onların rekabetsel avantajlarını arttıracak ve onları teknolojiye, değişime açacak yeni ürünler sunduklarını kaydetti. Yavuz Kayım, her ayın 15’ini Türkiye çapında ‘Esnaf Günü’ ilan eettiklerini belirterek, esnafın mahalle kültürü ve toplumsal değerlerin devamlılığındaki önemli rolüne işaret ederek, “450 bine yakın esnafı kucaklayan bir banka olarak, esnafın kapısı hep açık kalsın diye tüm kamuoyuna bir çağrıda bulunuyoruz. Her ayın 15’inde mahallenizin esnafından alışveriş yapın diyoruz. Her ayın 15’inde bu çağrımızı yineliyoruz. Her ayın 15’ini Esnaf Günü ilan ediyoruz. Bütün enerjimizle, saha ekiplerimizle bu misyonu yerine getirerek, esnafımızı ve ülkemiz ekonomisini destekleyeceğiz” diye konuştu.



Van Terziler Konfeksiyoncular Kunduracılar ve Giyim Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Çetin Karaduman da, esnaf kesimini ekonominin can damarı olarak nitelendirdi. Çetin Karaduman, esnafın gerçekleştirdiği üretimle de ekonomik büyümeye, sosyal hayata ve istihdama önemli katkı sağlayarak ekonomide istikrarın sürdürülmesindeki önemli rolüne vurgu yaptı. Karaduman, “Esnaf ve sanatkarlarımızın finansal ihtiyaçlarını karşılayarak, dükkanlarının kapısının açık kalmasını hedefleyen Kapımız Esnafa Açık projesini, Van Terziler Konfeksiyoncular Kunduracılar ve Giyim Sanatkarları Esnaf Odası olarak destekliyoruz ve ekonominin üreten bu büyük kesimini kucaklayarak Türkiye genelinde hayata geçiren Şekerbank’ı kutluyorum. Birliğimizin tüm üyeleri ile birlikte bu değerli projeyi bölgemizde en iyi şekilde uygulamaya hazırız” şeklinde konuştu.

  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER