Van Büyükşehir Belediyesi Zabı...
MEBİT

Zabıtandan İl Koordinasyon Toplantısı

Van Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, ilçe zabıta müdürlükleriyle il koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.

Abone Ol

2015-07-31 15:55:00 | Son Güncelleme : 2023-08-30 00:05:21

Zabıtandan İl Koordinasyon Toplantısı

Van Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı toplantı salonunda ilk defa bütün ilçelerin katılımıyla il koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ve ilçe zabıta müdürlerinin katıldığı toplantıda zabıtanın genel durumu tartışılarak, ilçelerin fizibiliteleri çıkarıldı. İlçelerde yaşanan eksiklikler, sıkıntılar değerlendirilerek 2015-2016 çalışma programları ele alınarak, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin ortak çalışacakları kararına varıldı.


Toplantıda ayrıca personel eksiklikleri tespit edilerek ilçelerin Büyükşehir Belediyesi’nden beklentileri tartışıldı. Yapılan toplantıda büyükşehir zabıta ekiplerinin ilçelerle ortak çalışacağı kararı üzerine önümüzdeki on gün içinde Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı zabıta ekipleri ilçelerde ruhsat denetimi, kaldırım işgalleri, araç kontrolleri ile ilgili bir çalışma yürütecek. Yapılan toplantılarda ortaya çakan sorunlar ve çözüm önerileri raporlaştırılıp önce Büyükşehir Belediyesi eş başkanlarına sunulacak daha sonra Büyükşehir Belediyesi Meclisi’ne sunulacak. Toplantıda alınan kararla bundan sonraki süreçte il koordinasyon toplantılarının her ay rutin olarak yapılacağı belirtildi.


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER