Van Büyükşehir Belediyespor Ku...
MEBİT

Van Büyükşehir Belediyespor'da son durum

Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Eşref Ukay, mevcut durum ve ayrılan bütçe ile bir şampiyonluğun gelmesinin söz konusu olmadığını belirterek, şampiyonluğun ancak şehrin kenetlenmesi ile olacağını söyledi.

Abone Ol

2015-07-30 14:56:00 | Son Güncelleme : 2024-01-11 21:05:12

Van Büyükşehir Belediyespor'da son durum

 İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Eşref Ukay, Van Büyükşehir Belediyesi’nin takıma destek veren kurum olduğunu belirtti. Bunun dışında herhangi bir destek söz konusu olmadığını anlatan Ukay, “Bu takımın şampiyon olabilmesi için Erzurum, Sakarya gibi elinizde 6-7 milyon TL olması lazım, öyle bir bütçemiz yok. Biz elimizden geleni yapacağız. Ama bu bütçe ile şampiyon olacağız dememiz çok yanlış olur. İş adamlarımız, kurumlarımız ve halkımız takıma destek olursa o zaman istediğimiz şampiyonluğa kavuşuruz. Van’da ne zaman tüm halkımız kenetlenirse o zaman şampiyonluk gelir.

 

 

Tüm olumsuzluklara rağmen yolumuza devam ediyoruz. Destek için iş adamlarımız, kurumlarımız başta olmak üzere her yere giderek takımın sahiplenmesi gerektiğini anlatıyoruz. Ama tüm bu girişimlerimize rağmen bir sonuç almış değiliz. Bu yıl ekonomik şartlarımızdan dolayı bütçemizin yeterli olmamasından ötürü istediğimiz transferleri yapamadık. Şu ana kadar 2 transfer gerçekleştirmiş durumdayız. Gölcükspor’dan Okan Aslan ve Elazığspor’dan ise Ömer Yıldız’ı aldık. Onun haricinde 3 kişiyi ise denemek amacıyla kampa aldık. Bunlarla ilgili kararı hocamız verecek. Daha bunlarla ilgili herhangi bir transfer yok. 1 kaleci, 2 stoper ve 1 de forvet için hocamızın kararı doğrultusunda bu arkadaşlarla masaya oturacağız ya da başka arayışlar içerisine gireceğiz” dedi.

  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER