Van’ın İpekyolu Belediyesi İşk...
MEBİT

Van'da Otel Denetimi

Van’ın İpekyolu Belediyesi İşkolları Pazar Yerleri Komisyonu ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri, otellerde ruhsat ve gıda denetimi yaptı.

Abone Ol

2015-07-29 15:22:00 | Son Güncelleme : 2024-03-28 09:23:41

Van'da Otel Denetimi

İpekyolu Belediyesi meclis üyelerinden oluşan İşkolları Pazar Yerleri Komisyonu, zabıta ekipleri ve Sağlık Müdürlüğü ile birlikte merkeze bağlı 41 otelde ruhsat ve gıda denetimi yaptı. Yapılan denetimlerde işletme ruhsatı olmayan 14 otele tutanak tutularak, bir ve üç ay süre zarfları arasında ruhsatlarını yapmamaları durumunda işletmelerin kapatılacağı uyarısı yapıldı.

 

 

Denetimlere ilişkin açıklama yapan İpekyolu Belediyesi Zabıta Müdürü Hacı Kaya, işletme ruhsatı olmayan otel sahiplerinin bir an önce ruhsat işlemlerini tamamlaması gerektiğinin altını çizdi. Kaya, “İpekyolu sınırları içerisinde bulunan 41 otel işletmesinin tamamını denetledik. 14 otelde işletme ruhsatının farklı gerekçelerle olmadığını tespit ettik. Bu işletmelere tutanak tutarak süre verdik. Bu süre zarfında ruhsat işlemlerini tamamlamamaları durumunda bu işletmeler kapatılacaktır” ifadelerini kullandı.


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER