Van Şoförler ve Otomobilciler...
MEBİT

İskele caddesi'nin çift yöne çevrilmesi talebi

Van Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Emin Tuğrul, İskele Caddesi’nin tek yön olmasının hem caddenin geri kalmasına hem de trafiğin kilitlenmesine neden olduğunu söyledi.

Abone Ol

2015-07-06 16:12:00 | Son Güncelleme : 2024-02-11 11:46:06

İskele caddesi'nin çift yöne çevrilmesi talebi

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Emin Tuğrul, İskele Caddesi’nin çift yöne çevrilmesi konusunda çağrıda bulundu. İskele Caddesi ile Sıhke Caddesi’nin tek yön olmalarından dolayı hep geri kaldıklarını, kent adına bir gelişme olmadığını anlatan Tuğrul, “Sıhke Caddesi daha sonra yeni yol kısmına kadar çift yöne çevrildi ve güzel oldu. Ama İskele Caddesi’nin tek yön olması sadece yolun bir tarafının gelişmesine katkı sundu. Onda da fazla bir gelişme olmadı. İki caddenin de kapatılması yıllarca şehrimize zarar verdi. Caddenin durumunun bu şekilde olması özellikle Karayolları Kavşağı’nda trafiğin tamamen kilitlenmesine neden oluyor.

 

 

Çift yön olduğu vakit ve ciddi bir düzenlemenin yapılması ile hem trafikte ciddi bir rahatlama olacak, hem de caddelerimizin gelişmesinin önü açılmış olacak. Bu düzenlemelerin başında parkomat sistemi gelmektedir. Ayrıca trafiğin rahatlamasına katkı sunacak en büyük konulardan bir tanesi ise Akköprü Deresi yolunun Milli Egemenlik Caddesi’ne bağlanmasıdır. Akköprü yolundan araçların yukarılara kadar bu caddeye çıkması başta Beşyol ve Karayolları Kavşağı olmak üzere büyük bir rahatlama getirecektir. Onun için tüm bunların acilen hayata geçmesi gerekmektedir. Beklentilerimiz bu yöndedir” dedi.

  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER