Van merkez Edremit Belediyesi...
MEBİT

Edremit İlçesinde Sineklere Karşı İlaçlama Çalışmaları

Van merkez Edremit Belediyesi ile Van Büyükşehir Belediyesi'nin ortaklaşa yaptıkları çalalışmalar kapsamında Edremit ilçesinin mahallelerinde özel kimyasal ilaçla ilaçlama çalışmasına devam ediyor.

Abone Ol

2015-07-03 10:39:00 | Son Güncelleme : 2021-07-12 11:46:41

Edremit İlçesinde Sineklere Karşı İlaçlama Çalışmaları

Yaz aylarında etkili olan sinek ve sivrisineklere karşı çalışmalarını sürdüren Edremit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçenin tamamında ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. Yaz mevsiminin gelmesiyle ilçeye bağlı mahallelerde ilaçlama çalışmasına başlayan Edremit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, mahalle ve sokaklarda bulunan çöp konteynırlarını da ilaçlayarak dezenfekte etti.

 

 

Halkın yoğun şekilde yaşadığı yerlerde bulunan çöp kontıynerları 15 günde bir ilaçlanarak sivrisinek ve karasinek gibi haşerelerle mücadele ediliyor. Özellikle yaz aylarında ortaya çıkan sivrisinek ve sineklere karşı etkili olan kimyasal ilaç, ekipler tarafından sokak sokak tüm ilçeye uygulanırken, özellikle sineklerin yoğun olarak barındığı bahçelerde ve çöp konteynırlarında da özenle ilaçlama yapıldığı görüldü. Yapılan ilaçlama çalışmaları halktan da takdir görüyor.


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER