Van Ticaret ve Sanayi Odası Me...
MEBİT

Vanlı İşadamı İlhan Kaya'dan 2 Bin Kişiye İftar Yemeği Verdi

Van Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Vanlı iş adamı İlhan Kaya Van Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yaklaşık 2 bin kişiye verilen iftar sofrasının sponsoru oldu.

Abone Ol

2015-07-01 16:16:00 | Son Güncelleme : 2024-04-24 01:44:45

Vanlı İşadamı İlhan Kaya'dan 2 Bin Kişiye İftar Yemeği Verdi

Van Ticaret ve Sanayi Odası tarafından kurulan iftar çadırına her gün farklı bir meclis üyesi ve iş adamı katkı sunuyor. Dün Akşam verilen iftar yemeğine Van Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi İlhan Kaya katkıda bulundu.

 

Van Ticaret ve Sanayi Odası tarafından kurulan ve Ramazan ayı boyunca Van TSO park alanında devam edecek olan iftar sofrasına, yolcu, mülteci, muhtaç, yerli-yabancı vatandaşlar misafir oluyor.

 

Dün gece verilen iftar yemeğine katkıda bulunmaktan mutlu olduğunu belirten Van Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi İlhan Kaya, amaçlarının ihtiyaç sahiplerine sahip çıkmak, paylaşmak olduğu belirterek, “Van Ticaret ve Sanayi Odamız bu yıl kurduğu iftar çadırı dolu dolu geçiyor. Binlerce vatandaşımız bir arada iftar açıyor. Buda bizi onurlandırıyor. Van Ticaret ve Sanayi Odamız tarafından kurulan iftar çadırı her gün bir kişi katkıda bulunuyor.

 

Bugünde ben katkıda bulundum. İnsanları bir nebzede olsa sevindirmişsek ne mutlu bize, inşallah bu iftar sofraları her yıl devam eder. Dışarıda kalan, yoksul, fakir insanlarda sıcak bir çorba bulur diye umuyoruz. İftar çadırının kurulmasına öncülük yapan Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva ve yönetim kurulumuza teşekkürlerimi sunuyorum. Ramazanda paylaşmanın, birlikte olmanın huzurunu yaşadım” diye konuştu. 

HABER: İlhan Siyahtaş


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER