Başbakan Davutoğlu Van'da part...
MEBİT

Vanlılar Başbakan'dan Müjdeli Haberleri Alamadı!

Başbakan Davutoğlu Van'da partililere seslendi. Davutoğlu Genel Seçimler öncesi 68.mitingini gerçekleştirdi. Öğlen saatlerinde Van'a gelen Başbakan cuma namazını Yukarı Nurşin camisinde kıldı. Saat 14'te başlaması beklenen miting gecikmeli olarak 15'te başladı.

Abone Ol

2015-05-29 18:40:00 | Son Güncelleme : 2022-09-26 08:36:27

Vanlılar Başbakan'dan Müjdeli Haberleri Alamadı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin düzenlediği mitinge katılmak üzere Van’a geldi. Van Ferit Melen Havalimanında karşılanan partililer tarafından karşılanan Davutoğlu, daha sonra beraberindekilerle yukarı Nurşin Camisine gitti. Cuma namazını burada kılan Davutoğlu, çıkışta halkı selamladı. Davutoğlu’nun saat 15.00 sıralarında Beşyol meydanında Ak Partililere seslendi.

 

"Davutoğlu konuşmasında 7 Haziran Genel Seçimlerine ve çözüm sürecinin öneminden bahsetti. Fakat Vanlıların beklediği büyük projelere pek fazla değinmedi. Özellikle Van kamuoyunda çok sık şekilde dillendirilen Toki ödemeleri, vergi terkini ilgili tek kelime etmedi." 

 

Bunun yanısıra bölgedeki diğer illerde (Malatya, Elazığ, Diyarbakır, Batman, G.Antep, Ş.Urfa, Erzurum, Kars) açıklanan büyük projeler kapsamında olan Yüksek Hızlı Tren, Stadyum yine beklenen ama konuşulmayan konular arasında yer aldı.  

  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER