AK Parti Van Milletvekili Aday...
MEBİT

Ak Parti Van'da Birlik ve Beraberlik Yemeği Düzenledi

AK Parti Van Milletvekili Adayı Burhan Kayatütk, Ak Parti Van il teşkilatı tarafından düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğine katıldı.

Abone Ol

2015-05-25 00:12:00 | Son Güncelleme : 2022-12-11 09:52:31

Ak Parti Van'da Birlik ve Beraberlik Yemeği Düzenledi

Düzenlenen yemeğe AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana Van'da gerek milletvekilliği, gerek belediye başkanlığı ve gerekse teşkilatın çeşitli kademelerinde görev yapan ve davaya gönül veren partililerin yanı sıra AK Parti 24. Dönem Milletvekili Adayları Mustafa Bilici, eski Milletvekili Halil Kaya, il teşkilatı, AK Parti Van, Edremit, Tuşba, İpekyolu ilçe başkanları, üyeleri, mahalle temsilcileri ve parti üyeleri katıldı.


Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Van Milletvekili Adayı Burhan Kayatütk, yeni bir seçime giderken, yeni bir demokrasi sınavının daha verileceğini söyledi. Bu seçimden de başarıyla çıkacaklarına inandıklarını da sözlerine ekleyen Kayatürk, hedefin 8-0 olduğunu söyledi. Erdem ve ahlak davasını sürdürmeye çalıştıklarını, bunun için burada küçük hesaplar içerisinde olamayacaklarını ifade eden Kayatürk, ”2002 yılında bir yiğit adam çıktı kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, kurmuş olduğu partisiyle Türkiye’ni 81 vilayetinde teşkilatlanmasıyla Türkiye’nin yeni bir başlangıcına temel attı. 2002 den bu yana partisini bırakıp gitmeyen sizlerin bu dik duruşunuzla bu kardeşiniz milletvekili adayı olarak karşınızda” dedi.

 


“Ben size gülüm demem, gül koklanıp atılır. Ben size şeker demem, acı çaya katılır. Ben size altın demem, pazarlarda satılır. Ben size Van diyerem, Ak Parti diyerem, gölgesinde yaşanır” diyerek Kerkük türküsüyle konuşmasına devam eden Kayatürk, yeni Türkiye’nin inşası sürecinin başlangıç yemeği olduğunu vurguladı. Vefa’nın Van’da bir semt olmadığını sözlerine ekleyen Kayatürk ,” Vefa insanların birbirlerine göstermesi gereken en önemli hasletlerden birisidir.Bu partiye gönül verenlerden hiç birinin gönlünün kırılmasına fırsat vermeyeceğiz. Ak Parti iktidarları döneminde adeta çığ altında kalmış bir ülkeyi çağ atlattırdı. O yüzen bu dava çok büyük bir dava. Onun için birileri hep rahatsız oluyor. O yüzden birileri bu ülkenin kalkınmasını ve gelişmesini istemiyor. 7 Haziran seçimleri eski Türkiye’yi bir kenara bırakılıp yeni Türkiye’nin başlangıcını ortaya koyacak bir seçim. Geriye baktığımız zaman parti kapatmaları, baş örtüsü zulümleri, asker sivil darbeleri, Kobani eylemleri ve gezi olayları, bunun yanında paralel örgütlenmeler, bu ülkenin kalkınmasını ve gelişmesinin önünü kesmeye dönük eylemlerdir. Bunlar eski Türkiye’nin halleri. Bu güne kadar Ak Parti bu derin devleti deşifre etmek, vesayetten kurtulmasını ve devletin milletin devleti haline getirilmesi çabasıydı. Ak Parti’nin bugüne kadarki çabası. Bundan sonra normalleşmiş, demokratik bir toplum, özgürlüklerin ve insani değerlerin ortaya konularak inşa edildiği bir toplum ve kalkınmış bir devlet, ülkemizin dünya üzerinde söz sahibi olmuş bir ülke olması adına 7 Haziran’da inşa sürecinin devam edeceği bir seçimdir” diye konuştu.


Programda kısa bir konuşma yapan AK Parti Van Milletvekili Mustafa Bilici ise ,”Türkiye genelinde olduğu gibi Van'da çıtamızı yükseltmek zorundayız. Birlik ve dirlik içinde vatandaşımıza, milletimize hizmet noktasında sevdalıyız. Durmak yok yola devam düsturuyla Van'ın dikkatini çekecek hizmetlere imza atacağız” dedi.


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER