Türkiye Atletizm Federasyonu’n...
MEBİT

Vanlı Atletlerden Büyük Başarı!

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan Atletizmi Geliştirme Projesi Kros Final Yarışması’na Vanlı atletler damga vurdu.

Abone Ol

2015-05-22 11:16:00 | Son Güncelleme : 2024-04-11 02:07:30

Vanlı Atletlerden Büyük Başarı!

Adana’da düzenlenen Atletizmi Geliştirme Projesi Kros Final Yarışması’na 54 ilden toplam 416 sporcu katıldı. 13 sporcuyla yarışmaya katılan Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Takımı, küçük ve yıldız erkekler kategorilerinde takım halinde Türkiye birinciliği elde ettiler. Ferdi olarak yıldız erkekler kategorisinde yarışmalara katılan Vanlı sporculardan Ömer Amaçtan Türkiye birincisi, Muharrem Bilir Türkiye üçüncüsü olurken, küçük kızlar kategorisinde ise Zeynep Bayçınar da Türkiye birincisi oldu.


Açıklamalarda bulunan Atletizm Antrenörü Hadi Önay, “Öncelikle Türkiye Atletizm Federasyonumuz tarafından ülkemizde atletizmin tabana yayılmasını sağlamak amacıyla hayata geçirilen ve farklı bölgelerinde birçok sporcunun katılım sağladığı atletizm yarışmalarında bizlerde Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Takımı olarak 13 sporcumuz ile katıldık.


Sporcularımız küçük ve yıldız erkekler kategorilerinde kakım halinde Türkiye birinciliği, ferdi olarak yıldız erkekler kategorisinde yarışmalara katılan sporcularımızdan Ömer Amaçtan Türkiye birincisi, Muharrem Bilir Türkiye üçüncüsü, küçük kızlar kategorisinde ise Zeynep Bayçınar sporcumuz Türkiye birincisi oldu. Buradan farklı kategorilerde dereceye girerek Türkiye birinciliği ve üçüncülüğü elde eden sporcularımızı tebrik ediyor, kendilerine bundan sonraki yarışmalarında başarılar diliyorum. Bu yarışmalara ilimiz adına katılan diğer atletizm antrenörlerimizden Enes Kazan, Nurettin Bilir ve Halil Önay arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum”

  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER