Van İpekyolu ilçesi Hatuniye M...
MEBİT

BDP Eski İlçe Başkanı Dağhan'ın Evine Ses Bombası Atıldı!

Van İpekyolu ilçesi Hatuniye Mahallesi, BDP eski İlçe Başkanı Alaattin Dağhan’ın evine ses bombası atıldı.

Abone Ol

2015-04-18 23:30:00 | Son Güncelleme : 2024-04-20 09:47:39

BDP Eski İlçe Başkanı Dağhan'ın Evine Ses Bombası Atıldı!

İSHAK KARA - GÜNDEMX HABER MERKEZİ -  VAN 


Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde saat 21:23 sıralarında meydana geldi. Alaattin Dağhan evde ailesiyle oturduğu esnada kimliği belirsiz kişi veya kişilerce ses bombası atıldı. Ses bombası büyük bir gürültüyle patlarken, bölgeye gelen polis ekipleri ise incelemelerde bulundu.


Evde oturdukları esnada ses bombasının patladığını ifade eden Alaattin Dağhan, “Çok şükür herhangi birimize bir şey olmadı” dedi.


Kim veya kimlerin yapacağını bilmiyoruz. Herhangi bir açıklamada bulunmam erken olur, en büyük dileğimizin siyasi bir amaçlı olmamasıdır.


Mahallenin bakkalında oturan gençler, saat 21 sıralarında evimize bir aracın yaklaştığını, plakasının 65 Plaka siyah bir Mitsubishi olduğunu söylediler.  Sokak lambalarının yanmadığı mahallede, aracın evlerine 50 metre ilerde durduğunu birinin inip evin önüne ses bombası atıp aynı şekilde araca binip hızla uzaklaştıklarını söylediler.


 

Dağhan, evinin ön kısmına ağaçların arasına ses bombası atıldığını belirterek, polis ekiplerinin gerekli incelemeleri yaptığını kaydetti.


Başkan Dağhan “Seçim arifesinde içinde bulunduğumuz dönemde böyle bir hareket kabul edilemez. Her kim yaptıysa kabul edilir gibi değildir. Tüm mahalleli o korkuyla bizim eve koştular. .  Süreci ve seçimi farklı bir yere çekip insanlara zarar verilmesi mi gerekiyor? Bu olayı şiddetle kınıyoruz” diye konuştu.


Bomba imha uzmanlarınca evin çevresinde yapılan araştırmada ses bombasına ait parçalar bulundu. Olayla ilgili araştırmanın devam ettiği öğrenildi.

  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER