Daha sonra kürsüye çıkan D-8 Z...
MEBİT

Genç Birlik Vakfı'ndan 'Birlik Ve Beraberlik' Semineri

Daha sonra kürsüye çıkan D-8 Zirvesi Genel Sekreteri Seyed Ali Mohammad Mosavi ise, insanlık için en güzel adımın birlik ve beraberlik olduğu vurgusunu ...

Abone Ol

2015-04-18 10:41:00 | Son Güncelleme : 2024-03-21 10:45:31

Genç Birlik Vakfı'ndan 'Birlik Ve Beraberlik' Semineri

Genç Birlik Vakfı Van Şubesi tarafından ‘Birlik ve Beraberlik’ konulu bir seminer verildi. Van-Şişli Öğretmenevi konferans salonunda gerçekleşen seminerde açılış konuşmasını yapan Genç Birlik Vakfı Van Şube Başkanı Nurullah Tuna, birlik köprüsünün kilit taşı olmayı yeğlediklerini belirterek, davanın büyük ancak zamanın dar olduğunu ve kurtuluşun birlik olmaktan geçtiğini vurguladı.

 

Daha sonra kürsüye çıkan D-8 Zirvesi Genel Sekreteri Seyed Ali Mohammad Mosavi ise, insanlık için en güzel adımın birlik ve beraberlik olduğu vurgusunu yaparak, D-8 hakkında bilgiler verdi. Mosavi, “İslam iş birliği teşkilatı ekonomik anlamda çok iyi çalışmıyor ve insanların refahına çok fazla katkı sağlamıyor. Bizler de bir araya gelip 'insanlarımızın, halklarımızın refahını nasıl yükseltebiliriz’ diyerek D-8’i kurduk. Bu kapsamda D-8, ülkeler arasında ekonomik iş birliği, ticari iş birliği geliştirerek, ülkelerin refahını sağlamak için kuruldu” dedi.


Sinevizyon gösterimi ile devam eden seminer, soru-cevap bölümü ile sona erdi.


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER