AK Parti Van Milletvekili Must...
MEBİT

Bilici: 2015 Seçimleri İstikrarın ve Çözümün Seçimi Olacak

AK Parti Van Milletvekili Mustafa Bilici, Türkiye’de her seçim döneminin kendine has bir önemi olduğunu belirterek, 2015 genel seçiminin ise farklı bir anlam ve öneme sahip olduğunu söyledi.

Abone Ol

2015-03-30 17:17:00 | Son Güncelleme : 2022-02-25 18:32:54

Bilici: 2015 Seçimleri İstikrarın ve Çözümün Seçimi Olacak

Açıklamalarda bulunan Mustafa Bilici, 7 Haziran seçimlerini Türkiye siyasi tarihinin en önemli seçimlerinden biri olarak gördüğünü kaydetti.


Bilici, “7Haziran, yeni Türkiye’nin inşasında milletimiz ve demokrasimiz için önemli bir viraj olacaktır. Çözüm sürecindeki devamlılığın ve istikrarın oylanacağı bu seçimler aynı zamanda darbe mahsullerini ortadan kaldıracak yeni bir anayasa için de çok önemlidir. Adalet ve Kalkınma Partisi döneminde yeniden dizayn edilen siyaset, toplum ve devlet ilişkilerinde demokratik bir standart esas alınmıştır. Milli iradeyi tutsak alan vesayetçi anlayış ve bunları besleyen yapılar tasfiye edilmiştir. 2002 yılından itibaren eski Türkiye’nin vesayetçi siyasal sistemi zayıflamış, milli iradeye dayalı yeni bir siyasal dönem başlamıştır.

 

Yeni dönemin en önemli dinamiği olan AK Partinin Kurucu Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, aynı zamanda halkın seçtiği ilk Cumhurbaşkanı olarak yeni Türkiye’nin kurucu lideri olmuştur. AK Parti, bugüne kadar kurulan bütün tuzaklardan güçlenerek çıkmış ve milletimizin desteği ile girdiği bütün seçimlerde oyunu arttırmıştır. Milletin yüklediği sorumluluğu, yani siyasi ve ekonomik istikrarı kalıcı hale getirmiştir. Bu başarı ile birlikte AK Parti’ye yeni bir sorumluluk yüklenmiştir. Bu sorumlulukta yeni Türkiye’yi inşa etme sorumluluğudur. İnşallah sahip olduğumuz kadrolarla AK Parti, millete mahcup olmayacaktır. Bilge adam Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Davutoğlu öncülüğünde, haziran ayında gireceğimiz genel seçimlerde Van halkından güçlü bir destek göreceğimize inanıyorum” dedi.


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER