Van Büyükşehir Belediyesi Sami...
MEBİT

MAPER öğrencilerinden futbol turnuvası

Van Büyükşehir Belediyesi Sami Dinç Eğitim Destek Evi öğrencileri düzenlenen futbol turnuvasında bir araya geldi. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen turnuva da kadınlar takımında Arinspor, erkekler takımında ise TS-3 sınıfı şampiyon oldu.

Abone Ol

2015-03-27 13:11:00 | Son Güncelleme : 2022-01-16 22:41:20

MAPER öğrencilerinden futbol turnuvası

Van Büyükşehir Belediyesi Sami Dinç Eğitim Destek Evi öğrencileri bahar ayı kapsamında her yıl geleneksel olarak düzenlenen futbol turnuvası oynanılan final maçı ile sona erdi.


Bu yıl 2’ncisi düzenlenen futbol turnuvası kapsamında 14 takımdan oluşan 150 öğrenci ve öğretmen katıldı. Bostaniçi Mahallesi’nde bulunan Piramit Halı Saha’da düzenlenen turnuvada bir araya gelen öğrenciler, maçın oynandığı halı sahaya, "Gün güneşsiz olmaz, dünya Apo’suz olmaz" pankartı astı. Yine demokrasi mücadelesinde yaşamını yitirenler anısına saygı duruşunda bulunan öğrenciler, "Ey reqip" marşını bir ağızdan okudu.


 

 

Final müsabakalarında ilk olarak finale kalan kadın takımları Arinspor ile Zilanspor karşı karşıya geldi. İki devre ile oynanılan maçta her iki takımda birbirlerine üstünlük kuramadı. Golsüz biten maç ardından seri penaltılara geçildi. Seri penaltılar sonucu Arinspor, Zilanspor’u 5–4 yenerek kadın takımları içerisinde turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. Erkekler final maçında ise TS-3 ve SAY-5 sınıfları karşılaştı. TS-3 maçı 7-1 kazandı. Final maçlarının tamamlanmasıyla sona eren turnuvada şampiyon olan kadın ve erkek takımlarına kupa, forma ve kitap verildi.

 

  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER