Van merkez İpekyolu ilçesinde...
MEBİT

Boya ve Tiner kokusundan zehirlenen 9 çocuk hastanelik oldu!

Van merkez İpekyolu ilçesinde bir okulun tuvalet kapılarına ve duvarlarına yazılan yazılar tiner ile temizlenmeye çalışıldığı sırada, yayılan tiner kokusundan etkilenen 9 öğrenci, hastaneye kaldırıldı.

Abone Ol

2015-03-05 14:21:00 | Son Güncelleme : 2024-04-02 02:49:18

Boya ve Tiner kokusundan zehirlenen 9 çocuk hastanelik oldu!

Edinilen bilgiye göre olay, İpekyolu ilçesinde bulunan Kevenli Birol Emil İlkokulu ve Ortaokulu’nda meydana geldi. Okulun tuvalet kapılarına ve duvarlarına yazılan yazılar temizlik görevlileri tarafından tiner ile temizlenmeye çalışıldığı sırada, boya ve tinerden 9 öğrenci etkilenince, okul yöneticileri okula sağlık ekipleri talebinde bulundu.

Kısa sürede okula giden sağlık ekipleri tarafından, boya ve tinerden etkilenen J.D. (11), D.B. (11), Ö.Ö.(11), H.E. (11) ve B.C. (11) isimli öğrenciler İpekyolu Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne, N.H. (11), Z.C. (11), H.T. (11), ve E.S. (11) isimli öğrenciler ise Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin ardından Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi’ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

 

 

  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER